Голова обласної ради привітав працівників Служби безпеки України із професійним святом

25 березня 2016, 17:31
Голова обласної ради привітав працівників Служби безпеки України із професійним святом23 березня 2016 року голова обласної ради Олександр Вельбівець, голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко, міський голова м. Черкаси Анатолій Бондаренко привітали із професійним святом працівників Управління Служби безпеки України в Черкаський області.
Поздоровляючи представників Служби безпеки, голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко відзначив, що працівники відомства на сьогодні виконують найважливіші та найвідповідальніші завдання: збереження незалежності, територіальної цілісності та безпеки країни і її громадян.

Від імені обласної ради, депутатського корпусу голова обласної ради Олександр Вельбівець щиро подякував керівництву, особовому складу Управління за професійність, патріотизм та віддане служіння державним інтересам, а також ветеранам Служби за їх внесок у становлення та зміцнення української державності.

Голова обласної ради привітав працівників Служби безпеки України із професійним святом– Держава довірила вам складне і вкрай важливе завдання – захищати державний суверенітет і конституційний лад, оберігати людей та суспільний спокій. На сьогодні, у зв’язку зі складною ситуацією в країні, військовими діями на сході, на вас покладено велику відповідальність за безпеку держави і кожного громадянина… Від імені усіх черкащан хочу подякувати вам за сумлінне виконання обов’язків, за постійне піклування про захист інтересів України, за ваш професіоналізм, відповідальність та відданість у служінні народу, – наголосив голова обласної ради. Він також вручив ряду працівників управління Почесні грамоти обласної ради.

Слова глибокої вдячності та шани під час урочистостей своїм колегам адресував очільник Управління Служби безпеки України в області Олег Бойко. Він, зокрема, відзначив важливість та результативність співпраці з обласною владою, якої вдалося досягти на Черкащині, та побажав миру, міцного здоров’я, щастя й нових професійних здобутків своїм колегам.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/4149-golova-oblasnoii-radi-privtav-pracvnikv-sluzhbi-bezpeki-ukraiini-z-profesynim-sviatom