Урочистими зборами в області відзначили Всесвітній день охорони праці

28 квітня 2016, 17:21
Урочистими зборами в області відзначили Всесвітній день охорони праці28 квітня 2016 року перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко взяв участь в засіданні урочистих зборів із нагоди Всесвітнього дня охорони праці, що відбулися за ініціативи управління Держпраці в Черкаській області.

Привітати працівників держпраці зі святом також завітали перший заступник голови облдержадміністрації Віталій Коваль, начальник управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Черкаській області Василь Драченко, голова Федерації профспілок області Петро Шевченко, голова обласного об’єднання організацій роботодавців Борис Райков, працівники аварійно-рятувальних та ремонтних служб, підрозділів з охорони праці підприємств області.

Урочистими зборами в області відзначили Всесвітній день охорони праці– Споконвічно найвищими цінностями для суспільства були, є й залишаються життя і здоров’я кожної людини. Саме в цей день, що відзначається в Україні вже чотирнадцятий рік поспіль, ми звертаємо особливу увагу громадськості до проблем охорони праці, підвищення безпеки кожного працівника на його робочому місці, – відзначив Валентин Тарасенко, звертаючись до присутніх. Він також наголосив на важливості забезпечення на підприємствах правил безпеки виробництва і охорони праці, адже від цих факторів напряму залежить не лише якість роботи, але й, що найголовніше, – життя і добробут самого працівника.

Урочистими зборами в області відзначили Всесвітній день охорони праціЗ нагоди свята перший заступник голови обласної ради вручив працівникам управління Держпраці Почесні грамоти обласної ради.

До вітань приєдналися гості зборів також відзначивши найкращих працівників підрозділів з охорони праці підприємств області почесними грамотами і відзнаками.

Також у ході святкувань начальник управління Держпраці у Черкаській області Олена Лазарєва нагородила грамотами та цінними подарунками переможців і учасників конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей».



Source URL: https://oblradack.gov.ua/4201-urochistimi-zborami-v-oblast-vdznachili-vsesvtny-den-ohoroni-prac