На Лисянщині представили новопризначеного голову райдержадміністрації

04 травня 2016, 19:00
На Лисянщині представили новопризначеного голову райдержадміністрації4 травня 2016 року голова обласної ради Олександр Вельбівець та заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Сергій Овчаренко представили активу району нового очільника Лисянської райдержадміністрації. Згідно з розпорядженням Президента України №185/2016-рп від 29 квітня 2016 року ним став депутат обласної ради Володимир Павличук.

Присутні побажали Володимиру Миколайовичу плідної праці, натхнення та наполегливості у справі розвитку району, а також успіхів у реалізації всіх завдань, що стоять перед ним на новій посаді.

На Лисянщині представили новопризначеного голову райдержадміністрації– Із власного досвіду знаю, що бути керівником району – дуже непроста місія. Але вважаю, що Володимир Миколайович з гідністю подолає усі виклики, працюючи на благо місцевої громади, – відзначив у своєму вітальному слові голова обласної ради Олександр Вельбівець.

Він також побажав новопризначеному голові райдержадміністрації сил, енергії та підтримки колег.

У свою чергу Володимир Павличук подякував присутнім за високу довіру: «Це призначення для мене – не нагорода, а велика відповідальність за район та рівень життя його мешканців. Зобов’язуюсь сумлінно виконувати покладені на мене обов’язки. Готовий до конструктивної співпраці із усіма представницькими й виконавчими органами влади, сільськими головами й депутатами усіх рівнів».

На Лисянщині представили новопризначеного голову райдержадміністраціїДовідково:

Володимир Миколайович Павличук, 1978 року народження.

Має повну вищу освіту та вагомий досвід керівника та господарника. Обирався сільським головою села Босівка Лисянського району (до 25.10.2015).

Останнє місце роботи – інженер із механізації та автоматизації виробничих процесів ТОВ «НВФ «Урожай».

Нині – депутат обласної ради, обраний у багатомандатному виборчому окрузі від політичної партії ВО «ЧЕРКАЩАНИ». Під час виборів отримав однин із найвищих відсотків підтримки виборців – майже 40%.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/4205-na-lisianschin-predstavili-novopriznachenogo-golovu-rayderzhadmnstracii