Депутати Кам’янської районної ради обговорили і прийняли важливі рішення

12 травня 2016, 19:53
Депутати Кам’янської районної ради обговорили і прийняли важливі рішення11 травня 2016 року в залі засідань будинку рад голова районної ради Сергій Сундуков провів пленарне засідання чергової 7 сесії районної ради.

В роботі сесії взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Богдан Солошенко, міський та сільські голови, керівники правоохоронних органів, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації та громадськість району.

В порядку питань, внесених до розгляду, перед присутніми виступила начальник відділу економічного розвитку та торгівлі райдержадміністрації Лєна Тіхонова, яка поінформувала про виконання програми економічного і соціального розвитку району за 2015 рік. Вона також представила «Стратегічний план розвитку Кам’янського району до 2020 року», зазначивши, що цей документ відображає нові амбітні цілі розвитку району, які вказують шлях до досягнення його сталого майбутнього як динамічного та креативного місця для проживання і роботи.

Крім цього, депутати з метою створення сприятливих умов, необхідних для стабільного та ефективного розвитку дорожнього комплексу району прийняли програму розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг загального користування місцевого значення у Кам’янському районі на 2016-2017 роки.

З метою використання та економії енергоносіїв Кам’янської центральної районної лікарні депутати затвердили проектно-кошторисну документацію за робочим проектом «Реконструкція тепло генераторної з встановленням двох твердопаливних-пілетних котлів сумарною потужністю 1,0 Мвт в Кам’янській ЦРЛ в м. Кам’янка, Черкаської області», загальною кошторисною вартістю 1659,674 грн.

Потім депутатами заслухали начальника фінансового управління райдержадміністрації Ольгу Гвоздик, яка прозвітувала про виконання районного бюджету за І квартал 2016 рік, а також ознайомила із змінами до районного бюджету на 2016 рік, які внесені за рахунок збільшення доходної частини та субвенції з обласного, міського та сільських бюджетів.

Депутати затвердили розроблені та подані районним комунальним підприємством «Кам’янський водоканал» і погодженні районною державною адміністрацією, тарифи на послуги водопостачання та водовідведення для населення та інших споживачів, які ввійдуть в дію з 1 червня 2016 року.

Для забезпечення функціонування районної дошки пошани затвердили Положення про районну Дошку Пошани «Гордість Кам’янщини», яким затверджений склад комісії щодо визначення кандидатур в номінаціях серед трудових колективів та громадян для занесення на Дошку Пошани.

В ході роботи було затверджено в новій редакції Статут Кам’янської центральної районної лікарні та ще ряд районних програм, а саме інформатизації сфери охорони здоров\'я Кам’янського району на 2016-2020 роки; вдосконалення роботи управління соціального захисту населення Кам’янської районної державної адміністрації за принципом «Єдиного вікна» на 2016 рік; розвитку туризму в Кам’янському районі на 2016-2020 роки.

На сесії прийнято рішення про реформування друкованого засобу масової інформації та редакції Кам’янської районної газети «Трудова слава», засновником якого є Кам’янська районна рада.

Також було розглянуто ряд питань, що стосуються майна районної комунальної власності та питання земельних відносин.

Депутати підтримали текст звернення до суб’єктів законодавчої ініціативи (вищих посадових осіб держави), голів Черкаської обласної державної адміністрації, Черкаської обласної ради та затвердили план роботи районної ради на ІІІ квартал 2016 року.

Чимало пропозицій та зауважень, висловлених депутатами районної ради під час обговорення, було враховано при прийнятті рішень, а з окремих питань – підготовлено контрольні листи для їх виконання.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/4212-deputati-kamianskoii-rayonnoii-radi-obgovorili-priyniali-vazhliv-rshennia