Проведено фінал обласної спартакіади серед депутатів місцевих рад

23 травня 2016, 13:59
Проведено фінал обласної спартакіади серед депутатів місцевих радПід вигуки: «Молодці!» та гарячі оплески проводилася церемонія нагородження переможців п’ятої обласної спартакіади депутатів обласної, районних, міських, сільських та селищних рад Черкащини.

Її фінал проведено 21 травня 2016 року в м. Городище на місцевому оздоровчо-спортивному комплексі. Такі змагання господарі приймають не вперше і треба відзначити – їхня організація проходить на високому рівні.

Участь у нинішньому фіналі собі забезпечили команди, які продемонстрували бійцівські якості і стали переможцями у зональних змаганнях, а тому сподіватися на легку перемогу будь-кому не варто було.Проведено фінал обласної спартакіади серед депутатів місцевих рад

На початку відбулося традиційне проходження командами і шикування. Гостинні господарі подарували прекрасну хореографічну композицію з елементами національних кольорів, чим створили гарний святковий настрій, а також вручили командам короваї.

Депутатів-спортсменів привітали голова обласної ради Олександр Вельбівець, голова районної ради Інна Ус, голова райдержадміністрації Олексій Лавріненко, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Максим Зеленський. Проведено фінал обласної спартакіади серед депутатів місцевих рад

Учасники змагалися з п’яти видів спорту: шашок, шахів, настільного тенісу, волейболу та міні-футболу.

Команда депутатів обласної ради взяла участь у змаганнях з настільного тенісу (Оксана Ковбоша та Володимир Кокодзей), з шашок (Володимир Костюченко) та міні-футболу у складі Олександра Вельбівця, Сергія Воронова, Володимира Доманського, Ігоря Нестеренка, Володимира Павличука, Валентина Судакевича, Олексія Юрченка та Анатолія Яріша. Проведено фінал обласної спартакіади серед депутатів місцевих рад

Варто зауважити, що напруженими і водночас видовищними були ігри від першої і до фінальної. Боротьба тривала за кожне очко, за кожен м’яч, обдуманим був кожен хід на шахівниці. Спортивний дух, емоції вирували у кожному індивідуальному чи командному суперництві.

До честі і суддівська команда справилася з своїми обов’язками належним чином. У підсумку було оперативно підбито підсумки і проведено церемонію нагородження.

Проведено фінал обласної спартакіади серед депутатів місцевих радУ командному заліку лідером і переможцем з мінімальним відривом стала команда депутатів Чорнобаївського району, ледь випередивши депутатів Уманщини. Третя сходинка дісталася депутатам Золотоніського району.

Підсумкові результати і суми набраних балів команд, а також переможців в індивідуальних видах подаємо нижче.

Додамо, що з числа фіналістів п’ятої обласної спартакіади буде сформовано команду, яка у перших числах червня вирушить захищати честь Черкаської області на Всеукраїнській спартакіаді депутатів місцевих рад всіх рівнів.

Проведено фінал обласної спартакіади серед депутатів місцевих радПідсумовуючи проведення обласної спартакіади, голова обласної ради Олександр Вельбівець підкреслив, що будь-які заходи, що проводяться, в тому числі спортивні, мають нести об’єднавчий характер. Спорт – це не лише здоров’я, гарний настрій, а насамперед формування командного духу, позитиву, який необхідний для виконання інших завдань, що перед депутатами ставлять наші виборці.

– Нинішня спартакіада яскраво підтвердила це, адже відомо, що формувалися команди з депутатів різних політичних сил, а , об’єднавшись, вони гідно відстоювали інтереси свого району, – наголосив голова обласної ради.

Проведено фінал обласної спартакіади серед депутатів місцевих радОкремо, Олександр Вельбівець подякував господарям за підготовку і організацію змагань, а також керівникам делегацій та безпосередньо депутатам, які знайшли час і взяли участь у спартакіаді.

Список переможців та призерів
Настільний теніс:
Жінки:
І місце - Сторчак Любов (Смілянський район);
ІІ місце - Шидлаускас Наталія (Чорнобаївський район);
ІІІ місце - Баюк Владислава (Уманський район).

Проведено фінал обласної спартакіади серед депутатів місцевих радЧоловіки:
І місце - Сушкета Володимир (Уманський район);
ІІ місце - Гвоздь Ігор (Золотоніський район);
ІІІ місце - Тертишник Валерій (Чорнобаївський район).

Шашки:
Жінки:
І -ІІмісце - Придаток Яніна (Смілянський район);
І-ІІ місце - Шмалій Світлана (Уманський район);
ІІІ місце - Гвоздь Тетяна (Золотоніський район).

Чоловіки:
І місце - Кожушний Михайло (Чорнобаївський район);
ІІ місце - Шевченко Микола (Шполянський район);
ІІІ місце - Ярута Василь (Смілянський район).

Шахи:
Жінки:
І місце - Скляр Наталія (Шполянський район);
ІІ місце - Демчинська Тетяна (Золотоніський район);
ІІІ місце - Тупицька Світлана (Чорнобаївський район).

Чоловіки:
І місце - Комар Петро (Шполянський район);
ІІ місце - Слободяник Микола (Тальнівський район);
ІІІ місце - Бунь Олег (Чигиринський район).

Міні-футбол:
І місце – Чорнобаївський район
ІІ місце – Золотоніський район
ІІІ місце – Смілянський район

Волейбол:
І місце – Уманський район
ІІ місце – Городищенський район
ІІІ місце – Смілянський район

Загальнокомандна першість(набраних балів):
І місце – Чорнобаївський район - 423,0
ІІ місце – Уманський район - 420,5
ІІІ місце – Золотоніський район - 412,0
4 місце –Шполянський район - 408,5
5 місце - Городищенський район - 392,0
6 місце – Смілянський район - 391,0
7 місце – Чигиринський район - 206,5
8 місце – команда обласної ради - 178,5
9 місце – Тальнівський район - 52,0



Source URL: https://oblradack.gov.ua/4229-provedeno-fnal-oblasnoii-spartakadi-sered-deputatv-mscevih-rad