Валентин Тарасенко взяв участь в нагородженні призерів Всеукраїнських олімпіад і конкурсу-захисту робіт Малої академії наук

24 травня 2016, 17:24
Валентин Тарасенко взяв участь в нагородженні призерів Всеукраїнських олімпіад і конкурсу-захисту робіт Малої академії наук24 травня 2016 року у великій сесійній залі Будинку Рад зібралося яскраве сузір’я юних талантів Черкащини. Приводом для цього стало вручення їм – призерам Всеукраїнських предметних олімпіад і конкурсу-захисту наукових робіт учнів – членів Малої академії наук заслужених нагород.

Привітати молоду плеяду обдарованих учнів області завітали перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко та перший заступник голови облдержадміністрації Віталій Коваль.

Насамперед, Віталій Володимирович подякував переможцям олімпіад і конкурсу-захисту ми наукових робіт та підкреслив, що освіта на Черкащині має невпинно розвиватися. Влада робить все необхідне, щоб забезпечити якісне навчання: оновлюється навчальне обладнання, створюються нові класи, придбаваються шкільні автобуси. І в наступні роки не менше уваги буде приділено вдосконаленню навчального процесу, навчально-методичної і матеріальної бази, планується сформувати мережу опорних шкіл тощо.Валентин Тарасенко взяв участь в нагородженні призерів Всеукраїнських олімпіад і конкурсу-захисту робіт Малої академії наук

У вітальному слові, адресованому переможцям, Валентин Тарасенко зазначив, що талановита дитина – це вже гордість для батьків, успіхи такої дитини – це гордість і батьків, і педагогів, які відкрили у неї ці здібності.

– А найголовніше у ваших досягненнях, – підкреслив перший заступник голови обласної ради, – це відчуття перемоги. Це почуття буде спонукати вас і надалі добиватися нових надбань, нових висот. Нехай цей перший, здобутий вашою працею, і працею батьків та вчителів, скарб буде підмогою у подальшому навчанні і житті.

Валентин Тарасенко взяв участь в нагородженні призерів Всеукраїнських олімпіад і конкурсу-захисту робіт Малої академії наукДодамо, що у ході заходу 43 найуспішніших олімпійців і конкурсантів отримали цінні подарунки.

Серед навчальних закладів, що підготували цих учнів: м. Черкаси – перша міська гімназія, гімназії №9 і №31, колегіум «Берегиня», ЗОШ №32, спеціалізована школа №17, фізико-математичний та гуманітарно-правовий ліцеї; а також Уманський колегіум, Городищенський економічний ліцей, Тальнівська гімназія, Іваньківська та Крачківська ЗОШ Маньківського району, ЗОШ №3 Уманського та ЗОШ №7 Смілянського районів.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/4231-valentin-tarasenko-vziav-uchast-v-nagorodzhenn-prizerv-vseukraiinskih-olmpad-konkursu-zahistu