Черкащани вітають земляків-учасників літніх Олімпійських ігор – 2016

25 липня 2016, 16:30
Черкащани вітають земляків-учасників літніх Олімпійських ігор – 201623 липня 2016 року перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко разом із представниками черкаської громади взяв участь у святкових урочистостях з нагоди проводів національної збірної на ХХХІ літні Олімпійські ігри, що проходитимуть із 5 до 21 серпня в бразильському Ріо-де-Жанейро. Святкові заходи відбулися у м. Київ на Софіївській площі.

Черкащину на Олімпіаді представлятимуть двоє спортсменів: Сергій Куліш у змаганнях із кульової стрільби та Наталя Золотухіна у метанні молота.

Черкащани вітають земляків-учасників літніх Олімпійських ігор – 2016Вітаючи присутніх спортсменів Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман відзначив, що кожен із них розпочинав свій спортивний шлях ще в дитинстві, докладаючи дуже багато зусиль для того, щоб вибороти право представляти нашу національну збірну і всю країну на Олімпійських іграх, а тому всі вони – вже переможці для українців.

Члени делегації з Черкащини запевнили, що вся область буде вболівати й підтримувати наших спортсменів на змаганнях. Адже, як відмітив Валентин Тарасенко, спільна підтримка не лише посилює віру спортсмена у власні сили і перемогу, але й об’єднує суспільство, згуртовує навколо спільних цінностей.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/4339-cherkaschani-vtaiut-zemliakv-uchasnikv-ltnh-olmpyskih-gor-2016