Відбулося засідання постійної комісії обласної ради

29 липня 2016, 20:13
Відбулося засідання постійної комісії обласної ради29 липня 2016 року відбулося засідання постійної комісії з питань постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

У роботі засідання взяли участь перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко, директор Департаменту фінансів облдержадміністрації Наталія Кравченко.

Депутати заслухали й обговорили інформацію Директора департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства ОДА Сергія Демиденка Відбулося засідання постійної комісії обласної радипро співфінансування з місцевих бюджетів інвестиційних програм і проектів, що фінансуються за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку та природоохоронних заходів.

Відповідно до рішень Канівської міської, Звенигородської, Лисянської, Христинівської, Чигиринської районних та Білозірської сільської рад обласному бюджету надано субвенцій у сумах: 873 070 грн. – на виконання інвестиційних проектів та 1 257 424 грн. на співфінансування природоохоронних заходів.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/4341-vdbulosia-zasdannia-postynoii-komsii-oblasnoii-radi