На Смілянщині проведено фінальні змагання на звання \"Найспортивніше село\"

16 серпня 2016, 13:52
На Смілянщині проведено фінальні змагання на звання "Найспортивніше село"Суботнього дня 13 серпня 2016 року в с. Носачів проведено змагання «Найспортивніше село Смілянщини», у яких взяли участь 10 сільських команд району, а саме: сіл Носачів, Ташлик, Сердюківка, Попівка, Малосмілянка, Сунки, Костянтинівка, Балаклея, Ковалиха, Санжариха.

Гостинно зустрічали спортсменів господарі – дирекція школи, яка надала приміщення для змагань, та сільський голова Віктор Кравченко. Цього дня він не мав спокою, адже раз у раз пролітали краплини дощу. Та врешті-решт погода змилувалася і більше двохсот учасників вишикувались для урочистого відкриття.На Смілянщині проведено фінальні змагання на звання "Найспортивніше село"

Їх вітали заступник голови районної державної адміністрації Людмила Абрамова, завідувач сектору у справах сім\'ї, молоді та спорту РДА Світлана Горобець, голова фракції ВО «Черкащани», депутат районної ради Віктор Золотоверхий та керуюча господарством ТОВ «Шпола Агро-Індустрі» Валентина Гаєнко.

А потім розпочалося суперництво. Змагалися кремезні гирьовики і швидконогі футболісти. Інші обрали до вподоби настільний теніс та шашки. Як зазвичай, найбільше вболівальників навколо себе зібрали силачі з армспорту та перетягування канату, де шквалом емоцій зустрічали кожну перемогу. Не оминула програма турніру і сільських голів, які визначали поміж себе кращого у змаганнях з дартсу.

На Смілянщині проведено фінальні змагання на звання "Найспортивніше село"Після кількагодинної боротьби та суперництва, стомлені, але задоволені атлети, затаївши подих, вслухались в підсумкові результати баталій. Не дивлячись, що в спортивних змаганнях головне участь, все ж було визначено лідерів.

Першу сходинку п’єдесталу вибороло село Сунки, яке буде захищати честь Смілянського району на фінальних обласних змаганнях. Друге місце посіла команда с. Ковалиха, а третє – с. Санжариха.

За участь в індивідуальних змаганнях учасникам було вручено грамоти, а командам-переможцям – кубок та медалі.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/4354-na-smlianschin-provedeno-fnaln-zmagannia-na-zvannia-naysportivnshe-selo