Провівши третє пленарне засідання сесії, депутати Корсунь-Шевченківської районної ради завершили роботу

17 серпня 2016, 17:42
Провівши третє пленарне засідання сесії, депутати Корсунь-Шевченківської районної ради завершили роботу16 серпня 2016 року проведено третє пленарне засідання 9-ї сесії Корсунь-Шевченківської районної ради сьомого скликання. Вів його голова районної ради Валерій Заболотній.

У роботі сесії взяли участь голова райдержадміністрації, керівники установ та організацій району, сільські голови, депутати обласної ради, представники засобів масової інформації.

На розгляд пленарного засідання було внесено низку земельних питань, а саме 39 з них стосувалися затвердження нормативної грошової оцінки земельних ділянок. Усі вони внесені на розгляд відповідно до Регламенту районної ради, пройшли обговорення в постійних комісіях та на президії.

Провівши третє пленарне засідання сесії, депутати Корсунь-Шевченківської районної ради завершили роботуВ ході роботи депутати районної ради із вищевказаних питань затвердили лише 5 технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, решта - не набрали необхідної кількості голосів, оскільки, як виявилося, використання земельних ділянок не співпадає із їх цільовим призначенням, внаслідок чого бюджети місцевих рад недоотримають кошти для розвитку громад.

Разом з тим, депутати висловили занепокоєння, що земельні ділянки виносяться на аукціон у той час, коли не всі працівники бюджетної сфери та учасники антитерористичної операції на сході України отримали земельні ділянки, передбачені чинним законодавством.

Наприкінці сесії голова районної ради привітав присутніх з прийдешнім святом – 25-річчям незалежності України, запросив усіх присутніх на пленарному засіданні на урочистості 23 та 24 серпня в місті та запропонував депутатам привітати своїх виборців.

Дев’ята сесія районної ради завершила свою роботу.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/4356-provvshi-tretie-plenarne-zasdannia-sesii-deputati-korsun-shevchenkvskoii-rayonnoii-radi