Кочубіївка в черговий раз підтвердила статус найспортивнішого села Уманщини

17 серпня 2016, 18:08
Кочубіївка в черговий раз підтвердила статус найспортивнішого села Уманщини«Спорт для всіх – здоров’я кожного!», – саме під таким девізом за розпорядженням голови Уманської районної ради Оксани Супрунець минулими вихідними на стадіоні в с. Городецьке проведено фінальні районні змагання «Найспортивніше село Уманщини - 2016». У них взяли участь 11 команд із сіл Берестівець, Іванівка, Кочубіївка, Краснопілка, Ладижинка, Оксанина, Собківка, Сушківка, Старі Бабани, Громи, Антонівка. Кожну команду очолював сільський голова та капітан команди.

Кочубіївка в черговий раз підтвердила статус найспортивнішого села УманщиниЗгідно Положення сільським спортсменам необхідно було боротися за першість з особистих видів спорту: шашок, настільного тенісу, армрестлінгу, гирьового спорту та командних – міні-футболу і перетягування канату.

Під час святкового відкриття районних змагань учасників привітала голова районної ради Оксана Супрунець. Вона побажала сільським спортсменам показати найкращі результати у різних видах змагань, передбачених Програмою, і,звичайно ж, перемог.

Незважаючи на те, що цей суботній день видався, як для нинішнього літа, достатньо прохолодним, на стадіоні в Городецькому було достатньо гаряче.

Кочубіївка в черговий раз підтвердила статус найспортивнішого села УманщиниГоловний суддя змагань, інструктор-методист ФОСК «Колос» Володимир Пею організував чітку роботу бригади суддів, а тому після завершення спортивних баталій, оперативно визначилися переможці.

За підсумковими результатами третє місце вибороли спортсмени із Ладижинки (сільський голова - Сергій Цоколенко), набравши 344,5 очка. Другу сходинку посіли спортсмени з Іванівки (сільський голова - Григорій Рудий), набравши 381,5 очка.

Кочубіївка в черговий раз підтвердила статус найспортивнішого села УманщиниА переможцем (вже вкотре впродовж останніх років!) стала команда з Кочубіївки (сільський голова - Галина Долгова), набравши 458 очків. Саме ця команда буде відстоювати честь району на обласних змаганнях, які заплановано на вересень 2016 року на Уманщині в цьому ж селі Городецьке.

Церемонію нагородження команд – переможців і призерів провела голова районної ради Оксана Супрунець. Вона вручила їм Кубки та Почесні грамоти районної ради.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/4357-kochubiivka-v-chergoviy-raz-pdtverdila-status-naysportivnshogo-sela-umanschini