У Тальному яскраво відзначили 25-річчя незалежності України

25 серпня 2016, 17:36
У Тальному яскраво відзначили 25-річчя незалежності УкраїниЗаходи з відзначення в районі Дня незалежності України розпочалося о 10 годині на Соборній площі біля храму Петра і Павла.

Сюди прибули керівники району та міста, делегації всіх населених пунктів, представники трудових та художніх колективів, громадських організацій, молодь. На площі розгорнуто великий Державний Прапор України.

В супроводі духового оркестру відбулася хода до Майдану Незалежності, під час якої учасники поклали вінки та квіти до пам’ятників та пам’ятних знаків Невідомому Солдату, загиблим воїнам-інтернаціоналістам, Т. Г. Шевченку, Гетьманам України, Героям Небесної Сотні та захисникам України.

У Тальному яскраво відзначили 25-річчя незалежності УкраїниНа Майдані Незалежності відбувся мітинг, на якому згадали події, що сталися гарячого серпневого дня 1991 року та проголошення незалежності нашої держави.

Молодь пов’язала стрічки та випустила в небо кольорові кульки. У Тальному яскраво відзначили 25-річчя незалежності України

А потім учасники ходи перемістилися до районному будинку культури, де на них чекали урочистості, святковий концерт. У фойє бажаючі мали можливість ознайомитися з виставкою робіт народних умільців Тальнівщини.

У Тальному яскраво відзначили 25-річчя незалежності УкраїниЗі святково оформленої сцени до присутніх зі словами вітання звернулися голова райдержадміністрації Василь Клименко, голова районної ради Валентина Любомська, керуючий справами виконавчого апарату міської ради Оксана Марченко.

З нагоди ювілею учасників урочистостей також вітали голова районної спілки ветеранів та учасників антитерористичної операції Василь Данилюк, голова районної спілки ветеранів Афганістану Олексій Неділько, співголова районного центру допомоги учасникам АТО Віталій Захарчук. У Тальному яскраво відзначили 25-річчя незалежності України

Було вручено Почесні Грамоти районної ради та райдержадміністрації, міської ради. Волонтерів району нагороджено медаллю «Волонтер України. За покликом серця і душі».

Під час заході пошановано родини загиблих Небесної Сотні, воїнів АТО та волонтерів, які відійшли у вічність.

Присутніх вітали художні колективи, які носять почесне звання народний, та кращі хорові, вокальні, хореографічні колективи і окремі виконавці району.

В подальшому святкові заходи продовжилися на Співочому Полі, зокрема, о 19 годині жителів райцентру та гостей чекала змістовна концертно-розважальна програма.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/4370-u-talnomu-iaskravo-vdznachili-25-rchchia-nezalezhnost-ukraiini