Валентин Тарасенко: «Люди чекають підтримки не лише на словах, але й конкретними справами»

25 серпня 2016, 20:04
Валентин Тарасенко: «Люди чекають підтримки не лише на словах, але й конкретними справами»У найвизначніші державні свята – День Державного Прапора та 25-річчя незалежності України перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко, долучившись до обласних урочистостей, не оминув увагою своїх земляків. Зокрема, цими святковими днями він відвідав Звенигородську центральну районну лікарню, співпраця і щира дружба із колективом якої триває вже не один рік.

Зустріч із головним лікарем Варданом Айрапетяном стала нагодою для бесіди про майбутнє лікувального закладу, а саме – утворення в ході реформування медичної галузі госпітального округу, оскільки для цього у районі є і потужна база, і команда фахівців. На цьому акцентував увагу Валентин Тарасенко та запевнив у підтримці зі свого боку, як посадовця й депутата.

Валентин Тарасенко: «Люди чекають підтримки не лише на словах, але й конкретними справами»Під час розмови Вардан Григорович детально розповів про роботу лікувального закладу та похвалився останніми надбаннями установи.

Відзначимо, що з нагоди ювілею незалежності України перший заступник голови обласної ради завітав у гості до колективу ЦРЛ не з порожніми руками. Спільно з керівником штабу Звенигородської районної організації ВО «Черкащани» Олександром Шпицею для потреб лікарні Валентин Тарасенко вручив два пилососи.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/4374-valentin-tarasenko-liudi-chekaiut-pdtrimki-ne-lishe-na-slovah-ale-y-konkretnimi-spravami