Валентин Тарасенко привітав учнів Шевченківського НВК із Днем знань

01 вересня 2016, 18:32
Валентин Тарасенко привітав учнів Шевченківського НВК із Днем знань1 вересня 2016 року у загальноосвітніх навчальних закладах області відбулися урочисті святкування початку нового навчального року.

На одному із таких свят цього дня побував перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко. Зокрема, він відвідав Шевченківський навчально-виховний комплекс «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Звенигородського району, де взяв участь в урочистостях до Дня знань.

Як відзначили викладачі й керівництво закладу, для всіх учнів 1 вересня знаменує початок досягнення нових знань і підкорення нових шкільних вершин. Для когось цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, – він прокладе межу між дитинством, шкільними роками і дорослим життям. А для когось свято першого дзвоника й цей навчальний рік буде першим у житті.Валентин Тарасенко привітав учнів Шевченківського НВК із Днем знань

Вітаючи присутніх на святі Валентин Тарасенко перш за все висловив найщиріші побажання і подяку педагогам та батькам, знання, досвід та підтримка яких завжди вселяють упевненість, допомагають правильно визначити життєві пріоритети нашим дітям.

– Дорогі школярі! Вам пощастило здобувати освіту в чудовій школі, багатій не тільки навчально-матеріальною базою, а й прекрасним педагогічним колективом. Нехай же новий навчальний рік стане для вас роком нових успіхів, новою сходинкою до кращого майбутнього, до здійснення мрій і задумів, – відзначив перший заступник голови обласної ради.Валентин Тарасенко привітав учнів Шевченківського НВК із Днем знань

Поздоровили школярів зі святом також Шевченківський сільський голова Сергій Смалько та Боровиківський сільський голова Анатолій Красюк. Вони також побажали молодому поколінню гарно навчатися та здобути в подальшому високих звершень, а вчителям висловили вдячність за повсякденну кропітку працю.

Принагідно Валентин Тарасенко також відвідав Шевченківську спеціалізовану загальноосвітню школу-інтернат з поглибленим вивченням предметів гуманітарно-естетичного профілю Черкаської обласної ради та привітав колектив закладу зі святом Першого дзвінка.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/4384-valentin-tarasenko-privtav-uchnv-shevchenkvskogo-nvk-z-dnem-znan