Сесія Чорнобаївської районної ради розглянула важливі питання життєзабезпечення району

22 вересня 2016, 14:02
Сесія Чорнобаївської районної ради розглянула важливі питання життєзабезпечення району 20 вересня 2016 року відбулася сесія Чорнобаївської районної ради, яку провів голова районної ради Григорій Зінченко.

Участь у роботі сесії взяли голова райдержадміністрації Сергій Джоболда, депутати обласної ради Микола Пошиваник і Сергій Лихошерст, сільські голови та окремі керівники установ, організацій і підприємств району.

Було розглянуто 25 питань порядку денного. Зокрема, внесено зміни до ряду рішень, що приймались на сесіях у цьому та минулому роках. Чимало питань стосувалось районних програм - були прийняті нові та в порядку контролю за їх виконанням заслухано хід виконання вже діючих.

Сесія Чорнобаївської районної ради розглянула важливі питання життєзабезпечення районуДепутатами було розглянуто питання про стан законності і правопорядку на території Чорнобаївського району. З цього приводу інформували начальник сектору превентивної діяльності Чорнобаївського відділення поліції О.В.Мехеда та заступник керівника Золотоніської місцевої прокуратури О.Ю.Чумаченко.

Про фінансово-економічну діяльність Чорнобаївського комунального поліграфічного підприємства районної ради проінформував його директор О.В. Любарський. В ході розгляду цього питання депутати внесли пропозицію розробити програму розвитку підприємства з метою підвищення якості наданих послуг і розширення їх спектру. Пропозиція отримала одноголосну підтримку депутатів.

Затверджено ряд Статутів підприємств та організацій району. На сесії було прийнято рішення щодо введення додаткових штатних одиниць в закладах освіти та медицини, погоджено списання і продаж майна районної комунальної власності, внесено зміни до районного бюджету на 2016 рік.

Одним із додаткових питань, винесених на розгляд сесії, було питання про збереження доріг місцевого та державного значення в межах Чорнобаївського району.

Депутатами було схвалено текст звернення депутатів Чорнобаївської районної ради до Прем’єр-міністра України, голови Черкаської обласної адміністрації та голови Чорнобаївської районної державної адміністрації щодо ремонту доріг в Чорнобаївському районі.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/4419-sesia-chornobaiivskoii-rayonnoii-radi-rozglianula-vazhliv-pitannia-zhittiezabezpechennia