Родинне свято жителів с. Товста Городищенського району

21 вересня 2016, 19:57
Родинне свято жителів с. Товста Городищенського районуРодинне свято жителів с. Товста Городищенського району

21 вересня 2016 року голова обласної ради Олександр Вельбівець привітав жителів с. Товста Городищенського району з Днем села. Родинне свято зібрало багатьох жителів населеного пункту, запрошених гостей та відомих жителів. Серед них: уродженець села, голова фракції Партії ветеранів Афганістану в обласній раді Олександр Рибченко, колеги по фракції – депутати обласної ради, керівники району, підприємці, фермери та інші.

Вітаючи жителів із святом, голова обласної ради відзначив, що на сьогодні особливо важливе значення для села відіграють місцеві виробники і підприємці, адже окрім робочих місць вони ще й забезпечують роботу соціальної сфери населеного пункту, вкладають кошти в розвиток.Родинне свято жителів с. Товста Городищенського району

– Насправді, не зважаючи на всі обставини сьогодення, допоки народжуються діти в селі, допоки тут є робота для нашої молоді, допоки є такі організатори і підприємці, яких має ваше село – Україна матиме майбутнє. Адже завдяки таким людям підтримується соціальна інфраструктура, отримують допомогу незахищені категорії населення і просто ті, хто її потребує, – наголосив Олександр Іванович та додав, що незважаючи на те, що сьогодні життя ставить перед нами багато викликів і проблем, «я переконаний, що залишаючись єдиними у своїх рішеннях і діях, ми обов’язково досягнемо поставлених завдань».

Перебуваючи в селі Олександр Вельбівець принагідно ознайомився із роботою місцевих сільськогосподарських товариств, інфраструктурою та оглянув приміщення школи, поспілкувався із жителями Товстої.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/4422-rodinne-sviato-zhitelv-s-tovsta-gorodischenskogo-rayonu