Сесія Канівської районної ради пройшла в діловій і конструктивній обстановці

30 вересня 2016, 18:01
Сесія Канівської районної ради пройшла в діловій і конструктивній обстановці28 вересня 2016 року відбулася 8 чергова сесія Канівської районної ради VII скликання, яку провів голова районної ради Сергій Геращенко.

У роботі сесії взяли активну участь сільські голови району, керівники правоохоронних органів, начальники галузевих управлінь та відділів райдержадміністрації, представники політичних партій, громадських та профспілкових організацій.

Перед присутніми зі словами вдячності за підтримку захисників Вітчизни виступив волонтер Віталій Прокопець, який передав подяки від бійців підрозділів, що утримують передові позиції в районі Світлодарської дуги та міста Мар’їнки, голові районної ради Сергію Геращенку, депутату районної ради Миколі Бабичу та громадам сіл Горобіївка, Грищенці, Попівка, Степанці, Озерище.

До порядку денного пленарного засідання сесії було внесено низку питань, що стосуються життєдіяльності району. Серед них одними з найважливіших були звіт районної державної адміністрації про виконання Програми соціально-економічного розвитку Канівського району за І півріччя 2016 року та про стан підготовки закладів соціальної сфери району до осінньо-зимового періоду 2016-2017 років. Рішення з цих питань депутати прийняли майже одноголосно.

Водночас розділилися голоси в ході обговорення ряду наступних питань. Велику дискусію викликали питання щодо затвердження технічних документацій з нормативно-грошової оцінки земельних ділянок в адміністративних межах Канівського району, а також «Про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення і зміни межі села Келеберда Келебердянської сільської ради Канівського району». В результаті обговорення рішення були відхилені.

Депутати не були байдужими при обговоренні питання «Про внесення змін до рішення районної ради від 25.12.2015 № 3-2/VII «Про районний бюджет на 2016 рік». Погоджуючи окремі зміни, було прийнято рішення створити тимчасову комісію по моніторингу пільгових перевезень. Потім, за результатами моніторингу, прийняти рішення щодо виділення коштів на компенсаційні виплати на пільговий проїзд автомобільним транспортом окремим категоріям громадян.

Завдяки тому, що всі питання попередньо були розглянуті та обговорені в постійних профільних комісіях районної ради, сесія пройшла в діловій і конструктивній обстановці.




Source URL: https://oblradack.gov.ua/4437-sesia-kanvskoii-rayonnoii-radi-proyshla-v-dlovy-konstruktivny-obstanovc