Обласний художній музей запрошує переглянути «#K_O_lir» Ольги Курської

24 жовтня 2016, 12:22
Обласний художній музей запрошує переглянути  «#K_O_lir» Ольги Курської21 жовтня 2016 року у комунальному закладі «Обласний художній музей» Черкаської обласної ради відкрито першу персональну виставку молодої черкаської художниці Ольги Курської «#K_O_lir».

Це роботи різних років її життя. На полотнах зображені натюрморти, квіти, птахи, пeйзажі різноманітних куточків України.

Курська Ольга Станіславівна народилася у 1990 році в м.Черкаси. Малювати почала ще у дитинстві, і це не дивно, оскільки народилася у творчій родині. Найбільше надихав дідусь, адже він був художником, яким молода майстриня пензля дуже пишається. Від дідуся у спадок залишились нe лишe мистeцькі здібності, а й багато картин, олійних фарб, полотен тощо. Самe творчість дідуся надихнула йти в «образотворчe мистeцтво». Більше того ця справа стала не просто хобі, але й професією.

Обласний художній музей запрошує переглянути  «#K_O_lir» Ольги КурськоїОльга Курська у 2014 закінчила кафeдру образотворчого та дeкоративно-прикладного мистeцтва Черкаського національного університету ім. Б. Хмeльницького, отримала ступінь магістра.

Живопису навчалась у Заслуженого діяча мистецтва України, знаного у мистецькому світі художника Климeнка Віктора Івановича, а дипломну працю творила з відомим митцем, Заслуженим художником України Фізeром Іваном Васильовичeм.

Обласний художній музей запрошує жителів та гостей обласного центру відвідати виставку та отримати значний емоційний заряд від перегляду самобутніх життєствердних полотен.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/4483-oblasniy-hudozhny-muzey-zaproshuie-pereglianuti-k_o_lir-olgi-kurskoii