Депутати Шполянської районної ради уклали контракт з головним лікарем ЦПМСД

09 грудня 2016, 16:08
Депутати Шполянської районної ради уклали контракт з головним лікарем ЦПМСД9 грудня 2016 року голова Шполянської районної ради Олександр Кузуб провів засідання тринадцятої сесії районної ради.

У її роботі взяли участь керівники управлінь і відділів райдержадміністрації, керівники районних установ, підприємств та організацій, представники засобів масової інформації.

Перед початком розгляду питань порядку денного сесії депутат районної ради Володимир Пустовіт озвучив спільну заяву політичних сил Шполянщини.

Депутати Шполянської районної ради уклали контракт з головним лікарем ЦПМСДПотім, затвердивши порядок денний сесії, депутати приступили до обговорення питань, які попередньо розглядалися на засіданнях постійних комісій та президії районної ради.

З інформацію про внесення змін до районного бюджету виступила начальник фінансового управління районної державної адміністрації Оксана Голуб.

В своєму виступі вона акцентувала увагу на зміні доходів районного бюджету, в тому числі доходів загального фонду та доходів спеціального фонду, на стані бюджету розвитку та на динаміці видатків районного бюджету.

Потім народні обранці надали згоду на укладення контракту з головним лікарем КЗ \"Шполянський районний Центр первинної медико-санітарної допомоги\".

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/4553-deputati-shpolianskoii-rayonnoii-radi-uklali-kontrakt-z-golovnim-lkarem-cpmsd