Вихованці «Теплого дому» отримали подарунки до Дня Святого Миколая

19 грудня 2016, 17:54
Вихованці «Теплого дому» отримали подарунки до Дня Святого Миколая19 грудня 2016 року голова обласної ради Олександр Вельбівець, голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко, обласний прокурор Сергій Овчаренко, начальник служби у справах дітей облдержадміністрації Оксана Покатілова, представники установ, підприємств та організацій, а також благодійники і всі небайдужі зібралися у дружньому колі колективу і вихованців комунального закладу «Черкаський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Черкаської обласної ради.

На початку вихованці закладу показали святковий концерт, привітавши гостей зі святом танцями, віршиками і піснями. Натомість з нагоди свята отримали безліч солодощів, іграшок, подарункових наборів. Голова обласної ради Олександр Вельбівець передав два телевізори, а також разом із головою облдержадміністрації Юрієм Ткаченком вихованцям закладу подарували сертифікат на дитячий майданчик та новорічну виставу у виконанні Черкаського академічного театрі ляльок обласної ради. Вихованці «Теплого дому» отримали подарунки до Дня Святого Миколая

Олександр Іванович подякував діткам за створену атмосферу справжнього родинного затишку та побажав усім присутнім миру та затишку. Він також запевнив дітей і колектив, що обласна влада, під опікою якої знаходиться заклад, і надалі буде піклуватися про зручний побут та дозвілля вихованців.

Вихованці «Теплого дому» отримали подарунки до Дня Святого МиколаяНа завершення, керівники області оглянули матеріально-технічну базу центру. За словами директора центру Мирослави Бондар на разі важливим є завершення розпочатих у поточному році ремонтних робіт у двох спальних кімнатах, подальше їх умеблювання, облаштування спортивної зали, а також проведення робіт із зовнішнього утеплення приміщення тощо.

Присутні запевнили директора, що проблемні питання обов’язково будуть вирішені впродовж наступного року, а фінансові ресурси на ці потреби будуть вишукані із залученням бюджетних та позабюджетних коштів.


Вихованці «Теплого дому» отримали подарунки до Дня Святого МиколаяДо слова, на сьогодні в Обласному центрі соціально-психологічної реабілітації дітей «Теплий дім» перебуває 46 осіб із числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та таких, що опинились у складних життєвих обставинах.

Специфікою реабілітаційного центру є те, що тут проживають діти лише тимчасово. Тут їм надають комплексну соціальну, психологічну та педагогічну реабілітацію дітей, надає лікувально-профілактичні та юридичні послуги. Оскільки, ці дітки мають батьків, то їх потім повертають у сім’ю, або ж розподіляють у школи-інтернати області.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/4570-vihovanc-teplogo-domu-otrimali-podarunki-do-dnia-sviatogo-mikolaia