Валентин Тарасенко привітав енергетиків Черкащини з професійним святом

22 грудня 2016, 17:34
Валентин Тарасенко привітав енергетиків Черкащини з професійним святом22 грудня в Україні відзначається День енергетика. З нагоди цього свята в обласній філармонії керівництвом ПАТ «Черкасиобленерго» проведено урочисті заходи, куди запрошено представників галузі з усіх районів області.

Привітати енергетиків Черкащини завітали також перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко і заступник голови облдержадміністрації Сергій Овчаренко.

Адресуючи вітання присутнім, Валентин Петрович насамперед подякував за те, що працівники галузі відповідально і високопрофесійно ставляться до своїх обов’язків і завдяки цьому в домівках мешканців області завжди панує світло, тепло і затишок.

Перший заступник голови обласної ради побажав успіхів у подальшій роботі та вручив ряду працівників Почесні грамоти обласної ради.

Святкову атмосферу та урочистий настрій для присутніх створювали заслужений артист України, соліст Академічного ансамблю пісні і танцю Державної прикордонної служби України Іван Красовський з донькою Софією, а також «Лісапетний батальйон» на чолі з Наталею Фаріон.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/4574-valentin-tarasenko-privtav-energetikv-cherkaschini-z-profesynim-sviatom