У Товстянській школі Городищенського району встановлено твердопаливний котел

23 грудня 2016, 10:50
У Товстянській школі Городищенського району встановлено твердопаливний котел22 грудня 2016 року голова обласної ради Олександр Вельбівець на запрошення депутата обласної ради, голови фракції Партії ветеранів Афганістану Олександра Рибченка взяв участь у відкритті твердопаливного котла у загальноосвітній школі с. Товста Городищенського району.

Будівництво і встановлення котла опалення є вдалим прикладом соціального партнерства влади та бізнесу, адже стало можливим завдяки залученню коштів обласного бюджету та місцевого фермерського господарства «Царина». За словами ініціатора реалізації проекту Олександра Рибченка, встановити котел було непростим завданням як із фінансового, так і з технічного боку, однак об’єднавши зусилля місцевої влади, активу села та за підтримки голови обласної ради соціально важливу роботу вдалося зробити.

– Сьогодні я в черговий раз відвідую ваше село і знову ж таки з приємної нагоди та завдяки неспокійному характеру і стійкій життєвій позиції вашого земляка й мого колеги Олександра Володимировича Рибченка. Вважаю, що відкриття котельні у цій школі є свідченням того, що у цьому селі живуть справжні патріоти свого краю, які не лише словом, але й конкретними добрими справами підтверджують свою стійку громадянську позицію, – відзначиа Олександр Вельбівець, звертаючись до колективу і учнів школи, присутніх на урочистостях.У Товстянській школі Городищенського району встановлено твердопаливний котел

Він також наголосив, що особлива цінність встановленого котла в тому, що він працює на альтернативних джерелах енергії, а саме – соломі, що донедавна більшістю сільгосппідприємств ніяк не використовувалась та є набагато економнішою й вигіднішою для опалення.

До слова, на сьогодні твердопаливний котел опалює школу, однак в майбутньому до мережі планується підключити інші соціальні й адміністративні приміщення села.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/4578-u-tovstiansky-shkol-gorodischenskogo-rayonu-vstanovleno-tverdopalivniy-kotel