Драбівська районна ради прийняла бюджет району на 2017 рік, привела у відповідність до чинного законодавства низку редакцій статутів комунальних закладів, визначила орієнтовні терміни проведення звітів депутатів районної ради

26 грудня 2016, 13:38
Драбівська районна ради прийняла бюджет району на 2017 рік, привела у відповідність до чинного законодавства низку редакцій статутів комунальних закладів, визначила орієнтовні терміни проведення звітів депутатів районної ради23 грудня 2016 року у великій залі Будинку рад голова Володимир Дзега провів пленарне засідання 12 сесії Драбівської районної ради.

У роботі сесії взяли участь голова районної державної адміністрації Іван Гайдай, сільські та селищні голови, начальники окремих управлінь і відділів районної державної адміністрації, керівники підприємств, установ і організацій, представники засобів масової інформації, громадськість.

Порядок денний сесії налічував 29 питань, що їх попередньо опрацьовано на засіданнях постійних комісій та президії районної ради.

Драбівська районна ради прийняла бюджет району на 2017 рік, привела у відповідність до чинного законодавства низку редакцій статутів комунальних закладів, визначила орієнтовні терміни проведення звітів депутатів районної радиПершим депутати розглянули проект районного бюджету на 2017 рік. Начальник фінансового управління районної державної адміністрації Тетяна Близнюк зробила оцінку надходжень доходів до районного бюджету за одинадцять місяців 2016 року та ознайомила із прогнозом доходів районного бюджету на 2017 рік, де будуть зараховуватися податки і збори, передбачені статтями 64 та 69 Бюджетного кодексу України. У цілому ресурс доходів районного бюджету на наступний рік прогнозується на рівні 296 428,830 тис. грн., в тому числі за загальним фондом – 294 653,230 тис. грн. і спеціальним фондом – 1 775,600 тис. грн.

Драбівська районна ради прийняла бюджет району на 2017 рік, привела у відповідність до чинного законодавства низку редакцій статутів комунальних закладів, визначила орієнтовні терміни проведення звітів депутатів районної радиТетяна Миколаївна розповіла і про видатки по галузях бюджетної сфери, особливості складання розрахунків до проектів бюджетів на наступний бюджетний період, зокрема, підвищення розміру мінімальної заробітної плати з 1 січня.

Після обговорення народні обранці одноголосно затвердили районний бюджет на наступний рік.

У ході роботи депутати прийняли ряд важливих програм, а саме: районну цільову програму «Інноваційні навчальні заклади Драбівщини» на період до 2020 року; Програму збереження Національного архівного фонду Драбівського району на 2017 рік; районну програму безоплатної правової допомоги населенню Драбівського району на 2017-2018 роки; інвестиційну програму комунального підприємства «Драбівські теплові мережі» на 2017 рік.

Драбівська районна ради прийняла бюджет району на 2017 рік, привела у відповідність до чинного законодавства низку редакцій статутів комунальних закладів, визначила орієнтовні терміни проведення звітів депутатів районної радиТакож, із метою приведення у відповідність до чинного законодавства, затверджено низку нових редакцій статутів: Драбівської дитячо-юнацької спортивної школи «Слов’яни», комунального закладу Драбівської районної ради «Драбівський Центр первинної медико-санітарної допомоги», районного Центру культури і дозвілля, районної бібліотеки, районної дитячої бібліотеки, Драбівського краєзнавчого музею.

Драбівська районна ради прийняла бюджет району на 2017 рік, привела у відповідність до чинного законодавства низку редакцій статутів комунальних закладів, визначила орієнтовні терміни проведення звітів депутатів районної радиШляхом поіменного голосування внесли зміни до рішень районної ради від 25.12.2012 № 24-6/VІ «Про щорічний районний конкурс на кращу сільську раду» та від 06.06.2014 № 40-9/VI «Про Положення про оренду майна, яке належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Драбівського району», визначили орієнтовні строки проведення звітів депутатів Драбівської районної ради VIІ скликання перед виборцями, затвердили список присяжних Драбівського районного суду.

На завершення депутати затвердили низку технічних документацій з нормативно-грошової оцінки земельних ділянок, наданих в оренду і постійне користування, та план роботи районної ради на 2017 рік.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/4586-drabvska-rayonna-radi-priyniala-biudzhet-rayonu-na-2017-rk-privela-u-vdpovdnst-do-chinnogo