Проведено сесію Корсунь-Шевченківської районної ради

29 грудня 2016, 13:34
Проведено сесію Корсунь-Шевченківської районної ради27 грудня 2016 року голова районної ради Валерій Заболотній провів засідання 14-ї чергової сесії Корсунь-Шевченківської районної ради сьомого скликання, у роботі якої взяли участь голова районної державної адміністрації, керівники установ та організацій району, сільські голови, представники засобів масової інформації.

На розгляд сесії було внесено 68 питань, які відповідно до Регламенту районної ради, попередньо розглядались на засіданнях постійних комісій та президії районної ради.

Свою роботу сесія розпочала з хвилини мовчання із вшанування пам’яті загиблих під час Євромайдану, військовослужбовців і мирних жителів, загиблих під час проведення антитерористичної операції на сході України та вручення Почесного знаку «За заслуги перед Корсунь-Шевченківським районом» Мариненку Максиму Петровичу (посмертно), який загинув, захищаючи незалежність нашої держави від незаконних збройних формувань. Почесну відзнаку отримав батько загиблого Мариненко Петро Іванович.

Потім секретар районної виборчої комісії оприлюднила постанови Корсунь-Шевченківської районної виборчої комісії та представила наступних за черговістю після вибулих депутатів Корсунь-Шевченківської районної ради.Проведено сесію Корсунь-Шевченківської районної ради

В ході роботи депутати заслухали звіт голови районної державної адміністрації, внесли зміни до районного бюджету на 2016 рік. Також заслухали інформації про хід виконання районної програми зайнятості населення, програми розвитку та збереження зелених насаджень у населених пунктах Корсунь-Шевченківського району, зняли з контролю ряд програм, зокрема, «Підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергоресурсів шляхом їх раціонального використання у Корсунь-Шевченківському районі на 2010- 2015 роки» та висвітлення діяльності органів виконавчої влади Корсунь-Шевченківського району на 2016 рік.

Депутати заслухали та затвердили план роботи районної ради на І-ше півріччя 2017 року, Статут комунального підприємства «ФОСК «Колос», Положення про Трудовий архів Корсунь-Шевченківського району та звернення депутатів Корсунь-Шевченківської районної ради.

Із 53 проектів рішень про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок було прийнято 6, решта не знайшли підтримки.

З усіх розглянутих питань порядку денного було прийнято відповідні рішення. Сесія завершила свою роботу.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/4597-provedeno-sesiu-korsun-shevchenkvskoii-rayonnoii-radi