В загальноосвітніх навчальних закладах Черкаського району відкрито нові комп’ютерні класи

18 січня 2017, 13:29
В загальноосвітніх навчальних закладах Черкаського району відкрито нові комп’ютерні класи16 січня 2017 року в загальноосвітніх навчальних закладах населених пунктів Білозір’я, Степанки та Леськи Черкаського району відкрито нові комп’ютерні класи. Ця подія відбулася за участю народного депутата України Сергія Рудика, депутата обласної ради Анатолія Каверського, голови районної ради Олексія Собка, заступника голови районної державної адміністрації Петра Коренюка, начальника відділу освіти районної державної адміністрації Людмили Григорчук, сільських голів.

На початку провендено зустріч у Білозірській загальноосвітній школі I-III ступенів, де учнівський колектив вітав хлібом-сіллю народного депутата України та керівництво району. Після спілкування з учнями та педагогами Сергій Ярославович та директор школи Світлана Олександрівна урочисто відкрили сучасний комп’ютерний клас.

В загальноосвітніх навчальних закладах Черкаського району відкрито нові комп’ютерні класиПотім делегація переїхала до Степанківської та Леськівської загальноосвітніх шкіл I-III ступенів, де за аналогічним сценарієм відбулися зустрічі та відкриття комп’ютерних класів.

Варто зазначити, що нова оргтехніка була отримана школами за активного сприяння народного депутата України в рамках соціального проекту між урядами України і Китайської Народної Республіки та за домовленістю МОН України з компанією Microsoft забезпечена ліцензійними програмами та сервісним обслуговуванням.

В загальноосвітніх навчальних закладах Черкаського району відкрито нові комп’ютерні класиПідбиваючи підсумки поїздки, голова районної ради Олексій Собко наголосив, що завдяки співпраці, яка встановилася між народним депутатом України Сергієм Рудиком та керівництвом району за участі сільських голів вдалося втілити в життя багато різноманітних проектів, в тому числі таких як: комп’ютеризація шкіл, встановлення в закладах освіти енергозберігаючих вікон, ремонт дахів в культурних закладах району, завершення будівництва дитячого садочка в с. Леськи та інші.

В свою чергу Сергій Рудик зазначив, що спільно на умовах співфінансування з сільськими, районним, обласним, державним бюджетами можна вирішувати набагато більше різних соціальних проектів та покращувати життя мешканців територіальних громад, і наголосив, що є домовленість з керівництвом району про спільну нараду, на якій будуть скоординовані подальші дії та проекти на 2017 рік.




Source URL: https://oblradack.gov.ua/4609-v-zagalnoosvtnh-navchalnih-zakladah-cherkaskogo-rayonu-vdkrito-nov-kompiutern-klasi