Проведено позачергову сесію Чигиринської районної ради

23 січня 2017, 20:13
Проведено позачергову сесію Чигиринської районної ради23 січня 2017 року голова Чигиринської районної ради Валентина Алєксєєвець провела позачергову 14-ту сесію районної ради.

На її розгляд виносилося питання щодо надання згоди на прийняття майна у спільну власність територіальних громад Чигиринського району.

Необхідність розгляду даного питання виникла у зв’язку із придбанням для громад Чигиринського району Департаментом містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Черкаської обласної державної адміністрації техніки та обладнання для збору та вивезення твердих побутових відходів, який відповідно до договорів про закупівлю товарів був визначений головним розпорядником коштів.

Проведено позачергову сесію Чигиринської районної радиВ ході розгляду питання депутати одноголосно підтримали проект рішення, яким надали згоду на прийняття в районну комунальну власність
автомобіля МАЗ-5340В2 – сміттєвоза загальною вартістю один мільйон дев’ятсот три тисячі гривень, 100 контейнерів для збору сміття на загальну суму двісті вісімдесят три тисячі гривень та причіп ПТС–4 з надставними бортами, який було придбано за сто двадцять чотири тисячі п’ятсот гривень.

На черзі рішення за депутатами обласної ради, які повинні передати згадане вище майно до спільної власності територіальних громад Чигиринського району.

Балансоутримувачем даного майна визначено КП «Господарське управління Будинку рад» Чигиринської районної ради.

Це питання попередньо було розглянуто на засіданні постійної комісії з питань планування бюджету, управління комунальним майном та регуляторної політики та президії районної ради.





Source URL: https://oblradack.gov.ua/4619-provedeno-pozachergovu-sesiu-chigirinskoii-rayonnoii-radi