Робота з документами – невід’ємна складова ефективної управлінської діяльності

09 лютого 2017, 18:05
Робота з документами – невід’ємна складова ефективної управлінської діяльності В Черкаському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів відповідальні за ведення діловодства та контроль в структурних підрозділах облдержадміністрації, райдержадміністраціях, міськвиконкомах міст обласного значення, в районних радах та об’єднаних територіальних громадах підвищують рівень професійної компетентності, адже робота з документами - невід’ємна складова ефективної управлінської діяльності, важливий елемент, що характеризує стиль роботи установи та її керівника.

Програма навчання спрямована на оптимізацію роботи служб діловодства в органах державної влади та місцевого самоврядування, зокрема, на документування інформації, організації документообігу, виконання, систематизації та зберігання документів, контролю за їх виконанням.

Крім питань фахового спрямування, слухачі семінарів обговорюють основні положення антикорупційного законодавства, шляхи запобігання та врегулювання конфлікту інтересів у діяльності державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, впровадження електронного декларування.

Програму семінарів реалізовують керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, облради, територіальних підрозділів органів виконавчої влади, викладачі вищих навчальних закладів.

Підвищення професійної компетентності з питань діловодства дозволить покращити рівень обробки документів, здійснення контролю за їх виконанням, забезпечити оперативність і гнучкість у прийнятті управлінських рішень на місцях.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/4647-robota-z-dokumentami-nevdiemna-skladova-efektivnoii-upravlnskoii-dialnost