Вадим Гайович взяв участь у заходах із вшанування воїнів-інтернаціоналістів

15 лютого 2017, 13:47
Вадим Гайович взяв участь у заходах із вшанування воїнів-інтернаціоналістів15 лютого 2017 року в обласному центрі біля меморіалу воїнам-інтернаціоналістам традиційно відзначається річниця виведення обмеженого контингенту військових миротворців з республіки Афганістан.

Відзначити цей день та вшанувати учасників бойових дій на території інших держав на Площу Слави до меморіального знаку прийшли воїни-ветерани, їхні рідні, друзі, близькі, а також учасники антитерористичної операції на Сході України, військовослужбовці, волонтери, мешканці обласного центру.

Участь у заходах із вшанування учасників бойових дій на території інших держав взяв заступник голови обласної ради Вадим Гайович.

Виступаючи на мітингу, що розпочався хвилиною мовчання за полеглими на війні, Вадим Юрійович зазначив:

Вадим Гайович взяв участь у заходах із вшанування воїнів-інтернаціоналістів– Коли новоявлений ворог веде війну на сході України, ми по-новому, ще повніше і глибше усвідомлюємо значимість ролі воїнів-інтернаціоналістів та миротворців. І ще з більшою повагою ставимося до нинішніх героїв – захисників рідної держави. Мужність, стійкість, високий бойовий дух, героїзм і самопожертва – це ті риси, які ви передали підростаючому поколінню, а вони – нинішні Герої, – успадкували від вас.

Заступник голови обласної ради також наголосив, що багато хто з ветеранів добровільно, за покликом власного сумління, стали в ряди захисників та волонтерів і нині допомагають виборювати мир і незалежність не словами, а ділом.

Вадим Гайович висловив велику вдячність ветеранам бойових дій, які сьогодні роблять все можливе, щоб на нашій землі якнайскоріше настав мир, і побажав усім присутнім здоров’я, щастя, впевненості в кращому майбутньому нашої незалежної держави.

Вадим Гайович взяв участь у заходах із вшанування воїнів-інтернаціоналістівПід час мітингу кільком ветеранам-афганцям голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко вручив відзнаки «Холодний Яр».

Нагороджено також переможців щорічного патріотичного конкурсу серед учнів міських шкіл.

Після завершення мітингу його учасники, вшановуючи пам\'ять бойових побратимів, поклали живі квіти до меморіального знаку.

Традиційно пролунав трикратний салют.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/4655-vadim-gayovich-vziav-uchast-u-zahodah-z-vshanuvannia-voiinv-nternaconalstv