На Жашківщині відзначили день вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого 2017, 18:14
На Жашківщині відзначили день вшанування учасників бойових дій на території інших держав15 лютого 2017 року біля пам’ятного знаку воїнам-афганцям в місті Жашків проведено мітинг з нагоди дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 28-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.

Через страшні випробування афганської війни пройшли вихідці Жашківського району – 92 колишніх сержантів і рядових, 3 прапорщики та 2 офіцери. Афганська війна залишила свій слід у житті багатьох її учасників та їх рідних. Тому день виведення радянських військ з Афганістану є незабутнім для всіх поколінь.

Мітинг відбувся за участю представників районної, міської влади, воїнів-інтернаціоналістів, трудових колективів, духовенства, громадськості, ЗМІ.

На Жашківщині відзначили день вшанування учасників бойових дій на території інших державУчасники мітингу хвилиною мовчання вшанували пам\'ять загиблих та поклали квіти до пам\'ятного знака.

З Днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав присутніх привітали голова райдержадміністрації Сергій Бойко, військовий комісар Жашківського військового комісаріату Вадим Саранюк, голова районної спілки воїнів-інтернаціоналістів Олег Кукла.

Закінчився захід панахидою за загиблими Героями, яку провів отець Стефаній.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/4659-na-zhashkvschin-vdznachili-den-vshanuvannia-uchasnikv-boyovih-dy-na-teritorii-nshih-derzhav