Олександра Вельбівця обрано Віце-президентом Української асоціації районних та обласних рад

20 лютого 2017, 16:35
Олександра Вельбівця обрано Віце-президентом Української асоціації районних та обласних радВідповідне рішення схвалено на з’їзді Української асоціації районних та обласних рад, який пройшов 17 лютого 2017 року в місті Київ.

Одним з головних питань порядку денного з’їзду був звіт про роботу Асоціації за 2016 рік, з яким виступив її Президент Сергій Чернов.

Делегати з’їзду також розглянули і прийняли рішення про фінансово-господарську діяльність Асоціації, затвердили рішення Правління з низки питань і результати роботи Асоціації між з’їздами тощо.

Олександра Вельбівця обрано Віце-президентом Української асоціації районних та обласних радРозглянуто ряд організаційних питань. Зокрема, прийнято рішення про прийом нових членів, внесено зміни та доповнення до Статуту, до складу Ревізійної комісії, Правління і Президії Асоціації.

Потім делегати обрали Віце-президентів Асоціації. Ними стали Олександр Вельбівець, голова Черкаської обласної ради; Олександр Ганущин, голова Львівської обласної ради; Віктор Овчарук, голова Тернопільської обласної ради; Анатолій Олійник, голова Вінницької обласної ради; Гліб Пригунов, голова Дніпропетровської обласної ради; Ганна Старікова, голова Київської обласної ради; Анатолій Урбанський, голова Одеської обласної ради та Василь Богданцев, голова Єланецької районної ради Миколаївської області.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/4671-oleksandra-velbvcia-obrano-vce-prezidentom-ukraiinskoii-asocacii-rayonnih-ta-oblasnih-rad