Вадим Гайович привітав учасників спортивного сузір’я Черкащини та вручив відзнаки кращим спортсменам і їх тренерам в окремих номінаціях

21 лютого 2017, 18:59
Вадим Гайович привітав учасників спортивного сузір’я Черкащини та вручив відзнаки кращим спортсменам і їх тренерам в окремих номінаціях21 лютого 2017 року в приміщенні обласної філармонії проведено урочисту церемонію «Спортивне сузір’я Черкащини».

Цей захід вже декілька років поспіль організовують відділення НОК України у Черкаській області, управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, обласний центр «Спорт для всіх» для відзначення героїв спортивного року.

Вадим Гайович привітав учасників спортивного сузір’я Черкащини та вручив відзнаки кращим спортсменам і їх тренерам в окремих номінаціяхОтож і сьогодні вшановано за підсумками 2016 року кращих спортсменів та тренерів з олімпійських та неолімпійських видів спорту, кращу команду, федерацію, школу тощо.

Заступник голови обласної ради Вадим Гайович, вітаючи спортивне сузір’я черкащан, підкреслив важливість цього заходу та успіхи спортсменів у 2016 році, висловив глибоку вдячність їм та їхнім наставникам за примноження переможних традицій і спортивної слави рідної Черкащини.

Вадим Гайович привітав учасників спортивного сузір’я Черкащини та вручив відзнаки кращим спортсменам і їх тренерам в окремих номінаціяхВін також відзначив, що це добрий приклад для масового розвитку фізкультури і спорту у повсякденному житті мешканців області та наголосив, що обласна рада буде і надалі підтримувати спортивний рух в області.

Далі Вадим Юрійович виконав приємну процедуру нагородження та вручив кращим спортсменам і їх тренерам, директорам комунальних спортивних закладів, дипломи та інші відзнаки.

Варто зазначити, що організатори подбали про багато приємних новацій, серед яких бажаючим зробити пам’ятну світлину – облаштовано фотозону, для заохочення глядачів – розіграш лотереї та багато інших цікавинок, щоб свято спорту залишило у пам’яті незабутні враження.





Source URL: https://oblradack.gov.ua/4674-vadim-gayovich-privtav-uchasnikv-sportivnogo-suzria-cherkaschini-ta-vruchiv-vdznaki-kraschim