Депутати Городищенської районної ради прийняли програму підтримки військовослужбовців району

23 лютого 2017, 17:16
Депутати Городищенської районної ради прийняли програму підтримки військовослужбовців району23 лютого 2017 року заступник голови районної ради Микола Панчишин провів позачергову сесію Городищенської районної ради.

В її роботі взяли участь заступник голови районної державної адміністрації Василь Скринник, керівники районних служб, структурних підрозділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації.

На позачерговому пленарному засіданні ради депутати за поданням фінансового управління районної державної адміністрації внесли зміни до районного бюджету на 2017 рік, а також затвердили районну цільову програму підтримки військовослужбовців, зарахованих для проходження служби в Збройних силах України, та їх сімей на 2017 рік.

Згідно прийнятої програми, зокрема, передбачається і надання одноразової грошової допомоги в сумі 10 тис. гривень сім’ям військовослужбовців району, які зараховані для проходження служби на посадах рядового, сержантського та офіцерського складу у 2017 році та призвані до бойових частин.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/4677-deputati-gorodischenskoii-rayonnoii-radi-priyniali-programu-pdtrimki-vyskovosluzhbovcv-rayonu