Постійні комісії обласної ради погодили зміни до обласного бюджету та розглянули інші профільні питання

07 червня 2017, 19:33
Постійні комісії обласної ради погодили зміни до обласного бюджету та розглянули інші профільні питання7 червня 2017 року постійні комісії обласної ради продовжили розгляд питань, запланованих до порядку денного сесії. Зокрема, провели засідання комісії з питань розвитку інфраструктури та житлово-комунального господарства і з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення.

Спільним для усіх з них було внесення змін до рішення обласної ради від 23.12.2016 № 1-2/VII «Про обласний бюджет на 2017 рік».

Постійні комісії обласної ради погодили зміни до обласного бюджету та розглянули інші профільні питанняОзнайомившись із змінами, про які проінформувала директор Департаменту фінансів облдержадміністрації Наталія Кравченко, депутати рекомендували внести проект рішення з цього питання на пленарне засідання.

Серед інших питань – внесення змін до обласної програми фінансування ремонту доріг загального користування державного і місцевого значення, які проходять територією Черкаської області, та розвитку дорожньої інфраструктури на 2016-2018 роки.

Постійні комісії обласної ради погодили зміни до обласного бюджету та розглянули інші профільні питанняУ ході роботи постійними комісіями заслухано інформації про виконання ряду рішень обласної ради: Про обласну програму з виконання Національного плану дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини на 2012-2016 роки; Про обласну цільову соціальну програму реформування системи закладів для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на 2012-2017 роки; Про обласну цільову програму забезпечення підготовки (перепідготовки) та безперервного професійного розвитку медичних кадрів на 2016-2020 роки; Про обласну цільову соціальну програму протидії ВІЛ - інфекції/СНІДу на 2015-2018 роки ; Про обласну Програму розвитку паліативної допомоги на 2015-2020 роки та інші.

Усі розглянуті на засіданнях постійних комісій питання рекомендовано внести до порядку денного сесії.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/4871-postyn-komsii-oblasnoii-radi-pogodili-zmni-do-oblasnogo-biudzhetu-ta-rozglianuli-nsh-profln