Вадим Гайович привітав випускників національного університету ім. Б.Хмельницького

23 червня 2017, 16:44
Вадим Гайович привітав випускників національного університету ім. Б.Хмельницького 23 червня 2017 року в національному університеті ім. Б.Хмельницького урочисто відзначили 92-ий випуск студентів денної форми навчання.

Участь у цих пам’ятних для студентів та їх рідних заходах взяв також заступник голови обласної ради Вадим Гайович.

Вітаючи присутніх зі святом, він, зокрема, зазначив, що юнакам і дівчатам випала честь навчатися в закладі, який поєднує українські та європейські традиції. Отримавши диплом про освіту, ви долучитеся до когорти багатьох його випускників, які вже стали відомими громадськими діячами, вченими, керівниками, заслуженими педагогами і які з гордістю кажуть: «Ми закінчили Черкаський національний університет!». Відтепер саме силою ваших знань та здобутих вмінь буде творитися майбутнє України і нашої області, зокрема.

Вадим Гайович привітав випускників національного університету ім. Б.Хмельницького Вадим Гайович побажав випускникам працювати на благо рідного краю, адже це найбільше щастя!

Вітаючи випускників, ректор університету Олександр Черевко зазначив, що цього року 1190 студентів денної форми навчання отримують дипломи бакалаврів, спеціалістів і магістрів за 53 спеціальностями. Він подякував випускникам за те, що кілька років тому вони прийняли правильне рішення і переступили поріг саме Черкаського національного, університету і додав:

– Ці роки пройшли для вас недарма, ви пам’ятатимете їх упродовж усього життя. Пам’ятатимете студентське братство та горизонти, які відкрилися перед вами. Будьте гідні називатися українцями, працею і здобутками прославляйте рідний університет! Успіхів вам в омріяному вами щасливому житті!

Вадим Гайович привітав випускників національного університету ім. Б.Хмельницького Напутні слова сказали професор ЧНУ Юрій Присяжнюк, настоятель храму Рівноапостольних Кирила і Мефодія Отець Володимир, клірик храму Андрій Шиманович.

Від імені випускників подякувала викладачам, батькам, колективу, одногрупникам і однокурсникам Інна Дика, голова студентської ради інституту, переможниця конкурсу «Перший крок до успіху-2016», стипендіат академічної стипендії імені Михайла Грушевського.

Вальс випускників під звуки саксофона, «Рушники» від ансамблю «Черкащанка», танці й пісні на Університетській площі — таким запам’ятається випускникам Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького випуск-2017.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/4900-vadim-gayovich-privtav-vipusknikv-naconalnogo-unversitetu-m-bhmelnickogo