Голова обласної ради з нагоди 25-тиріччя створення Навчального центру прикордонної служби вручив Почесні грамоти обласної ради

27 червня 2017, 19:15
Голова обласної ради з нагоди 25-тиріччя створення Навчального центру прикордонної служби вручив Почесні грамоти обласної ради27 червня 2017 року в Палаці «Дружба народів» проведено урочистості з нагоди 25-ї річниці створення Навчального центру підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України, якому присвоєно ім’я генерал-майора Ігоря Момота.

Урочистості пройшли за участі керівництва, військовослужбовців та працівників Центру, ветеранів-прикордонників, волонтерів та представників громадськості.

Голова обласної ради з нагоди 25-тиріччя створення Навчального центру прикордонної служби вручив Почесні грамоти обласної радиЗахисників та охоронців кордонів рідної держави привітав із ювілеєм голова обласної ради Олександр Вельбівець.

Звертаючись до присутніх, він наголосив, що з часу заснування Навчального центру Державної прикордонної служби України він став справжньою кузнею кадрів прикордонних військ нашої держави. За ці роки вдалося сформувати потужну матеріально-технічну базу та підготувати армію молодих українців-патріотів.

Олександр Вельбівець підкреслив, що наш «Оршанець» є гордістю не лише Черкаської області, а і всієї країни. Коли ворог зазіхнув на нашу землю, саме прикордонники нашого центру одними із перших дали йому відсіч.

Голова обласної ради з нагоди 25-тиріччя створення Навчального центру прикордонної служби вручив Почесні грамоти обласної радиА звитяга, сміливість та самопожертва, продемонстровані в районі проведення антитерористичної операції, стали прикладом виняткового героїзму і вірності присязі.

Усі прикордонники, хто віддав життя, виконуючи свій священний обов’язок, – герої нашого часу. Вони назавжди залишаться в бойовому строю з побратимами і в наших серцях!

Голова обласної ради подякував кожному прикордоннику та працівнику навчального центру за вірність військовій присязі й громадянському обов’язку, побажав міцного здоров’я, мирного неба, стійкості духу та нових звершень в ім’я нашої незалежної держави та вручив ряду військовослужбовцям Почесні грамоти обласної ради.

Голова обласної ради з нагоди 25-тиріччя створення Навчального центру прикордонної служби вручив Почесні грамоти обласної радиЦього дня багато прикордонників також отримали від керівництва позачергові військові звання та відомчі нагороди – медалі, грамоти та подяки.

Голова обласної ради з нагоди 25-тиріччя створення Навчального центру прикордонної служби вручив Почесні грамоти обласної радиУ свою чергу, начальник Навчального центру Дмитро Коцеруба, виступаючи зі сцени, висловив величезну вдячність керівникам області, багатьох підприємств, виробничих товариств та організацій, волонтерам, підприємцям та членам громадських організацій за активну громадянську позицію та відчутну повсякденну увагу і підтримку, яку вони надають прикордонникам.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/4908-golova-oblasnoii-radi-z-nagodi-25-tirchchia-stvorennia-navchalnogo-centru-prikordonnoii