На сесії Уманської районної ради депутати працювали конструктивно і злагоджено

30 червня 2017, 19:50
На сесії Уманської  районної ради депутати працювали конструктивно і злагоджено30 червня 2017 року заступник голови Уманської районної ради Петро Бабкін провів засідання чергової двадцятої сесії районної ради.

У роботі пленарного засідання взяли участь депутат обласної ради Валентин Судакевич, голови місцевих громад району, керівники управлінь і відділів райдержадміністрації, представники силових структур та правоохоронних органів, керівники районних установ, підприємств та організацій, які мали відношення до питань, що розглядалися на сесії, представники засобів масової інформації.

За традицією перед початком розгляду питань порядку денного сесії головуючий привітав тих депутатів районної ради з днем народження, які відзначали його в міжсесійний період.

Затвердивши порядок денний сесії, депутати заслухали інформацію керівника Уманського районного відділення поліції Уманського відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Черкаській області про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Уманського району, а також інформацію керівника Уманської місцевої прокуратури про результати роботи на території Уманського району за 2016 рік.

На сесії було розглянуто й питання про виконання районного бюджету за І квартал 2017 року, про що інформував депутатів начальник фінансового управління райдержадміністрації Микола Івасюк.На сесії Уманської  районної ради депутати працювали конструктивно і злагоджено

Далі начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, депутат районної ради Борис Бондар проінформував присутніх про стан організації оздоровлення дітей, учнівської молоді влітку 2017 року. За його словами, в Уманському районі завершили роботу 37 пришкільних відпочинкових таборів, з них: 28 таборів з денним перебуванням; 9 таборів праці і відпочинку. Відпочинковими послугами охоплено 2653 учнів, що становить 79% від загальної кількості учнів 1-10 класів, з них 1755 дітей пільгових категорій. Окрім того, розпочав роботу позаміський табір оздоровлення та відпочинку «Лідер» на базі Городецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, в якому вже другий рік поспіль відпочивають учні Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №4 із Донецької області.

Про хід виконання районної програми «Село Уманщини - 2020» депутатів інформувала начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Валентина Мовчанюк, а про хід виконання районної програми соціального захисту дітей, які потрапили в складні життєві обставини, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування на 2016-2020 роки – начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Олена Камінська.

Також депутати заслухали звіт постійної комісії з питань освіти, культури, спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення та засобів масової інформації; інформацію про роботу редакції радіомовлення м. Умань та Уманського району; обговорили проект Програми підтримки органів місцевого самоврядування в Уманському районі на 2017-2018 роки.

Окрім того, на сесії затверджено статут Старобабанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів в новій редакції та проміжний ліквідаційний баланс комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа «Колос» Уманської районної ради і план роботи районної ради на ІІ півріччя 2017 року; надано дозвіл комунальному закладу «Уманський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Уманської районної ради на списання основних засобів.

Розглянуто також низку питань щодо затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок та інше.

З усіх розглянутих на сесії питань депутати районної ради ухвалили відповідні рішення. Сесія завершила свою роботу.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/4912-na-sesii-umanskoii-rayonnoii-radi-deputati-praciuvali-konstruktivno-zlagodzheno