Голова обласної ради провів прийом громадян з особистих питань

04 липня 2017, 16:18
Голова обласної ради провів прийом громадян з особистих питань4 липня 2017 року голова обласної ради Олександр Вельбівець провів прийом громадян з особистих питань.

Першими до обласного керівника звернулися мешканці м. Черкаси Неля Попович та Володимир Шпильовий, які попросили сприяння в наданні оренди складського приміщення в одному з комунальних закладів обласної комунальної власності.

Серед наступних питань – про скорочення державного замовлення на підготовку працівників робітничих професій Черкаському вищому професійному училищі ім. Короленка (колишнє ПТУ № 13) йшлося у колективному зверненні представників цього колективу.

А ось Сергій Тупицький, фермер з с. Богданівка Драбівського району, прийшов за розрадою і допомогою з приводу непоправних збитків, завданих нещодавньою стихією, внаслідок якої повністю знищено урожай на площі 300 гектарів.

Відповідно до повноважень голови обласної ради та в рамках чинного законодавства Олександр Вельбівець дав роз’яснення для вирішення порушених питань.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/4915-golova-oblasnoii-radi-provv-priyom-gromadian-z-osobistih-pitan