В обласному краєзнавчому музеї до Дня археолога проведено низку заходів

17 серпня 2017, 19:36
В обласному краєзнавчому музеї до Дня археолога проведено низку заходів15-17 серпня 2017 року в обласному краєзнавчому музеї проведено цікаві заходи з нагоди Дня археолога України.

В ці дні відвідувачі змогли поринути у таємничу магію археологічних знахідок, що виявлено безпосередньо на теренах Черкащини. Під час авторської інтерактивної екскурсії від Лариси Сиволап, завідувача відділу археології, її слухачі дізналися багато нового про наш рідний край.

В обласному краєзнавчому музеї до Дня археолога проведено низку заходівОкрім того, гості музею стали учасниками науково-розважальних майстер-класів: «Мандрівка у кам’яний вік»; «Друге життя розбитого горщика» та «Мистецька школа кам’яного віку».

Проведення цих заходів дало можливість немов би побувати у кам’яному періоді життя людства. Бажаючі покористувалися крем’яними ножами, змогли виготовити для себе обереги – амулети із фрагментів стародавніх посудин, скласти археологічні пазли та спробувати себе у ролі первісних художників, дізнатися, як навчалися люди в ті часи тощо.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/4957-v-oblasnomu-kraieznavchomu-muzeii-do-dnia-arheologa-provedeno-nizku-zahodv