В обласному краєзнавчому музеї організували благодійну акцію «Зігрій солдата в зоні АТО»

17 жовтня 2017, 14:07
В обласному краєзнавчому музеї організували благодійну акцію «Зігрій солдата в зоні АТО»Вихідними днями в обласному краєзнавчому музеї проведено акцію, під час якої майстрині в\'язали шкарпетки для бійців, що нині перебувають на сході України та протистоять російським агресорам. До такого благодійного ремесла закликали долучитися всіх небайдужих черкащан.

Водночас серед тих, хто взяв до рук спиці і поряд з іншими виготовляв теплі речі, були працівники музею.

– Хоч археологія і далека від такого рукоділля як в’язання спицями, однак ми завжди раді, якщо хоч чимось можемо допомогти нашим воїнам, – розповіла завідувач відділу археології Черкаського краєзнавчого музею Лариса Сиволап. – Коли ми в’яжемо з любов’ю та вірою на краще, то це не тільки фізично, а й морально потім зігріватиме бійців. Акцент робимо саме на шерстяних шкарпетках. Бійці самі кажуть, що найтепліше саме у шерстяних.

Організатори наголошують, що акція не закінчена. До такої благородної справи може долучитися кожен охочий. Хто ж досі не вміє в\'язати, тих залюбки научать.

Шкарпетки збираються в\'язати упродовж всього холодного сезону. Тож приносити нитки до музею можна і зараз.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/5058-v-oblasnomu-kraieznavchomu-muzeii-organzuvali-blagodynu-akciu-zgry-soldata-v-zon-ato