Проведено позачергову сесію Черкаської районної ради

23 жовтня 2017, 13:48
Проведено  позачергову сесію Черкаської районної ради 20 жовтня 2017 року відбулося пленарне засідання позачергової сесії Черкаської районної ради, яку провів її голова Олексій Собко.

У роботі сесії взяли участь заступник голови районної ради Сергій Степанюк, заступник голови районної державної адміністрації Петро Коренюк, начальники окремих управлінь і відділів районної державної адміністрації та керівники підприємств, установ і організацій, представники засобів масової інформації.

Проведено  позачергову сесію Черкаської районної ради Передувала сесії робота постійної комісії з питань бюджету, фінансів, інвестиційної політики та соціального забезпечення.

У ході роботи депутати детально розглянули питання про внесення змін до рішення районної ради від 23.12.2016 №12-4/VII «Про районний бюджет на 2017 рік». Ним передбачено виділення субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій на суму 3530,7 тис. грн.

Проведено  позачергову сесію Черкаської районної ради З цього питання інформувала начальник фінансового управління Ганна Шокот, яка зазначила, що згідно розпорядження Кабінету Міністрів України від 27 вересня 2017 р. №689-р збільшуються доходи загального фонду районного бюджету та відповідно збільшуються видатки по головних розпорядниках коштів.

Після розгляду і обговорення питання порядку денного депутати прийняли позитивне рішення.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/5072-provedeno-pozachergovu-sesiu-cherkaskoii-rayonnoii-radi