Семінар щодо взаємодії органів виконавчої влади й органів місцевого самоврядування у вирішенні регіональних проблем проведено в Чорнобаї

26 жовтня 2017, 18:34
Семінар щодо взаємодії органів виконавчої влади й органів місцевого самоврядування у вирішенні регіональних проблем проведено в ЧорнобаїПідвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування стає одним з найефективніших методів забезпечення належного рівня професіоналізму посадовців, здатних реалізовувати поставлені Президентом і України завдання і приймати ефективні управлінські рішення.

Черкаський обласний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів провів виїзний короткостроковий тематичний семінар підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування Чорнобаївського району.

Програма виїзного семінару була розроблена з урахуванням потреб Чорнобаївського району та завдань, що стоять перед посадовцями щодо ефективної реалізації реформи децентралізації територіального управління.

Активну участь у роботі семінару взяла заступник голови Чорнобаївської районної державної адміністрації Валентина Стилик.

У рамках семінару слухачі обговорили основні положення антикорупційного законодавства України, шляхи запобігання та врегулювання конфлікту інтересів у діяльності державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, правове забезпечення діяльності органів виконавчої влади.

Галузева складова програми семінару формувалась для різних цільових груп. Реалізовували її керівники структурних підрозділів обласної державної адміністрації, обласної ради, територіальних органів виконавчої влади.

За програмою виїзного семінару близько 200 посадовців Чорнобаївського району отримали нові професійні знання й навички, які стануть важливим підґрунтям для формування ефективної виконавчої влади на засадах самодостатності територій та розширення повноважень місцевих самоврядних органів, як це передбачає адміністративна реформа.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/5081-semnar-schodo-vzaiemodii-organv-vikonavchoii-vladi-y-organv-mscevogo-samovriaduvannia-u