Депутати Корсунь-Шевченківської районної ради розпочали сесію, але потім оголосили перерву

26 жовтня 2017, 16:54
Депутати Корсунь-Шевченківської районної ради розпочали сесію, але потім оголосили перерву25 жовтня 2017 року голова районної ради Валерій Заболотній провів засідання 23-ї сесії Корсунь-Шевченківської районної ради сьомого скликання.

У роботі сесії взяли участь голова районної державної адміністрації В. Клименко, керівники установ та організацій району, голови об’єднаних територіальних громад, сільські голови, представники засобів масової інформації.

Свою роботу сесія розпочала з хвилини мовчання із вшанування пам’яті загиблих під час Євромайдану, військовослужбовців і мирних жителів, загиблих під час проведення антитерористичної операції на сході України.

Депутати Корсунь-Шевченківської районної ради розпочали сесію, але потім оголосили перервуНа розгляд сесії було внесено 74 питань, які відповідно до Регламенту районної ради попередньо розглядалися на засіданнях постійних комісій та президії районної ради.

В ході роботи депутати прийняли рішення про районну програму інформатизації центральної районної лікарні Корсунь-Шевченківського району на 2017-2020 роки, погодили внесення змін до районного бюджету на 2017 рік, районної комплексної міжгалузевої Програми «Турбота» на 2014 - 2020 роки», районної програми забезпечення пожежної та техногенної безпеки на 2016-2020 роки», Положення про порядок та умови виплати матеріальної допомоги громадянам за рахунок коштів районного бюджету.

Також було підтримано рішення про надання одноразової матеріальної допомоги за рахунок коштів районного бюджету та матеріальної допомоги за рахунок коштів, передбачених на здійснення депутатських повноважень.

В порядку контролю депутати заслухали хід виконання рішень районної ради, зокрема, програми профілактики злочинності в Корсунь-Шевченківському районі на 2016-2021 роки, забезпечення учасників АТО та членів їх сімей житлом у 2016-2020 роках», реформування закладів для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування на 2012-2017 роки

Після цього в роботі сесії оголошено перерву.

Наступне пленарне засідання районної ради заплановано провести 03 листопада 2017 року.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/5086-deputati-korsun-shevchenkvskoii-rayonnoii-radi-rozpochali-sesiu-ale-potm-ogolosili-perervu