Проведено засідання постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету і фінансів

03 листопада 2017, 17:52
Проведено засідання постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету і фінансів3 листопада 2017 року голова постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету і фінансів Світлана Легойда провела її засідання.

У роботі комісії взяв участь начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Михайло Лобас.

Члени постійної комісії розглянули питання «Про погодження розпоряджень обласної державної адміністрації щодо внесення змін до рішення обласної ради від 23.12.2016 №11-2/VII «Про обласний бюджет на 21017 рік».

Інформувала присутніх депутатів директор Департаменту фінансів облдержадміністрації Наталія Кравченко.

Проведено засідання постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету і фінансівЗокрема, зміни викликані перерозподілом видатків обласного бюджету в межах загального обсягу бюджетних призначень по загальному фонду (видатки споживання) та спеціальному фонду (бюджет розвитку) і стосуються управління охорони здоров’я облдержадміністрації та спеціалізованої стаціонарної медичної допомоги населенню.
Окрім того, зміни також стосувалися розподілу коштів медичної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам у 2017 році між обласним бюджетом, бюджетами міст обласного значення та районними бюджетами.

Іншими пропозиціями передбачалося дати згоду на перерозподіл субвенції з держбюджету місцевим бюджетам на погашення різниці між фактичною вартістю теплової енергії. Послуг з централізованого опалення, постачання гарячої води, централізованого водопостачання і водовідведення та інше.

Члени комісії погодилися із запропонованими змінами і прийняли відповідне рішення. Голосували одноголосно.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/5093-provedeno-zasdannia-postynoii-komsii-oblasnoii-radi-z-pitan-socalno-ekonomchnogo-rozvitku