Вадим Гайович привітав працівників культури з професійним святом

09 листопада 2017, 17:52
Вадим Гайович привітав працівників культури з професійним святом9 листопада відзначається Всеукраїнський день працівників культури та аматорів народної творчості.

Цього дня з нагоди професійного свята в обласній філармонії проведено урочистості. Представників черкаської культури прийшли привітати перший заступник голови облдержадміністрації Віталій Коваль та заступник голови обласної ради Вадим Гайович.

Вадим Гайович привітав працівників культури з професійним святомЗвертаючись до присутніх, Вадим Гайович зазначив, що у новітній історії нашої держави, яку ми відлічуємо з дня проголошення незалежності, українській культурі належить винятково важлива роль, як незамінному і потужному чиннику духовного відродження нашої нації. Саме поняття культура надто об’ємне і широке за змістом, адже об\'єднує в собі і науку, і освіту, і мистецтво (літературу та інші галузі), і навіть мораль, уклад життя та світогляд людини.

Вадим Гайович привітав працівників культури з професійним святом– А носіями культури, в найширшому розумінні цього поняття, є ви – її діячі, митці, актори, творча інтелігенція, працівники сцени, аматори народної творчості, – підкреслив заступник голови обласної ради. – Давно підтверджено, що той, хто плекає патріотичну за змістом і національну за формою культуру, впливає на суспільство значно більше, ніж політики чи посадовці.

Вадим Гайович привітав працівників культури з професійним святомВадим Гайович подякував усім працівникам галузі за працю, за вірність обраній справі та наголосив, що сформована завдяки їм культура Черкащини отримала високе визнання і в державі, і за її межами та висловив впевненість, що всі, хто обрав цю професію, і надалі збагачуватимуть нашу духовну скарбницю, щедро ділитимуться з людьми новими досягненнями, робитимуть наше життя змістовнішим і радіснішим.

Вадим Гайович привітав працівників культури з професійним святомВ ході урочистостей багато працівників культури отримали різні нагороди, відзнаки, дипломи і подяки.

Святковий настрій для присутніх в залі створював театр пісні «Джерела» з Києва.

Заходи з відзначення працівників культури та аматорів народної творчості проведено в усіх районах та містах області.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/5104-vadim-gayovich-privtav-pracvnikv-kulturi-z-profesynim-sviatom