Олександр Вельбівець взяв участь у засіданні Правління Української асоціації районних та обласних рад

10 листопада 2017, 18:51
Олександр Вельбівець взяв участь у засіданні Правління Української асоціації районних та обласних рад10 листопада 2017 року в м. Київ проведено засідання Правління Української асоціації районних та обласних рад.

У його роботі взяли участь як Віце-президент Асоціації голова обласної ради Олександр Вельбівець, а також голова Смілянської районної ради Володимир Грошев як член Правління від Черкаської області.

Олександр Вельбівець взяв участь у засіданні Правління Української асоціації районних та обласних радДо порядку денного засідання було внесено майже півтора десятка питань.

Одними з перших члени правління розглянули питання про прийом до Асоціації нових членів та прийом до Асоціації колективного члена; про нагородження відзнаками Верховної Ради України та Асоціації; про внесення змін до Типового положення, переліку та персонального складу постійних Комісій Асоціації.

Олександр Вельбівець взяв участь у засіданні Правління Української асоціації районних та обласних радСеред наступних питань – розглянуто і прийнято відповідні рішення щодо фінансово-господарської діяльності Асоціації у 2017 році та на 2018 рік; про підготовку пропозицій до Плану роботи Правління та Секретаріату Асоціації на 2018 рік; пропозиції щодо внесення зміни до персонального складу Міжвідомчої координаційної комісії з питань регіонального розвитку.

В ході роботи розглянуто блок питань, що стосуються безпосередньо місцевого самоврядування і територіальної організації влади, а саме: щодо впровадження децентралізації, як основи для формування ефективної системи територіальної організації влади; про нормативно-правове забезпечення питань адміністративно-територіального устрою України та низку інших.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/5105-oleksandr-velbvec-vziav-uchast-u-zasdann-pravlnnia-ukraiinskoii-asocacii-rayonnih-ta-oblasnih