Провели засідання постійні комісії обласної ради

21 листопада 2017, 18:22
Провели засідання постійні комісії обласної ради21 листопада 2017 року проведено засідання постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики та спорту, а також постійної комісії обласної ради з питань екології, використання природних ресурсів та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Засідання першої комісії вів голова Володимир Доманський. До розгляду на порядок денний було внесено три питання.

Першим розглянуто і підтримано проект рішення щодо затвердження техніко-економічного обґрунтування доцільності передачі цілісних майнових комплексів професійно-технічних навчальних закладів з державної власності до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Черкаської області.

Інформували начальник управління майном виконавчого апарату обласної ради Віталій Петров та начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Валерій Данилевський.Провели засідання постійні комісії обласної ради

Наступними питаннями члени комісії розглянули внесення змін: до рішення обласної ради від 14.12.2011 № 10-3/VI «Про обласну програму підвищення якості шкільної природничо-математичної освіти на період до 2021 року» та до рішення обласної ради від 23.12.2016 № 11-2/VII «Про обласний бюджет на 2017 рік».

Щодо змін до бюджету інформувала присутніх директор Департаменту фінансів облдержадміністрації Наталія Кравченко.

Засідання постійної комісії обласної ради з питань екології, використання природних ресурсів та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій вів голова комісії Костянтин Омаргалієв.

Спочатку члени комісії заслухали заступника директора Департаменту фінансів облдержадміністрації Тетяну Митюк, яка ознайомила з проектом внесення змін до рішення обласної ради від 23.12.2016 №11-2/VII «Про обласний бюджет на 2017 рік.

Потім заступник начальника управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації Людмила Довга поінформувала про зміни, що плануються внести до рішення обласної ради від 03.06.2016 № 5-2/VI «Про обласну програму охорони навколишнього природного середовища на 2016-2020 роки» і затвердити на сесії обласної ради.

На завершення роботи комісія розглянула проект рішення про погодження ПАТ \"Золотоніський маслоробний комбінат\" надання у користування ділянок надр з метою видобування питних підземних вод Златокраївського родовища.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/5122-proveli-zasdannia-postyn-komsii-oblasnoii-radi