Особливості захисту, підтримки і обслуговування осіб з обмеженими можливостями та громадян похилого віку

22 листопада 2017, 17:52
Особливості захисту, підтримки і обслуговування осіб з обмеженими можливостями та громадян похилого вікуВ Черкаському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів проведено семінар підвищення професійної компетентності соціальних працівників Територіального центру надання соціальних послуг м. Черкаси, які виконують комплекс робіт щодо догляду за особами з обмеженими можливостями та громадянами похилого віку.

Фахівці Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації в рамках семінару провели тематичні зустрічі, під час яких обговорили інновації в законодавчій базі щодо підтримки осіб з обмеженими можливостями та громадян похилого віку, ознайомили із новим алгоритмом призначення субсидій в умовах підвищення тарифів на ЖКГ.

Практична складова програми семінару передбачала надання соціальним працівникам рекомендацій щодо довготривалого догляду за підопічними; забезпечення доступу до безоплатної правової допомоги; обговорення особливостей захисту, підтримки і обслуговування осіб з обмеженими можливостями та громадян похилого віку.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/5123-osoblivost-zahistu-pdtrimki-obslugovuvannia-osb-z-obmezhenimi-mozhlivostiami-ta-gromadian