Тимчасова контрольна комісія обласної ради заслухала звіт про використання коштів, що залучаються на ремонти доріг

01 грудня 2017, 16:35
Тимчасова контрольна комісія обласної ради заслухала звіт про використання коштів, що залучаються на ремонти доріг1 грудня 2017 року депутат обласної ради Сергій Воронов як голова тимчасової контрольної комісії обласної ради з перевірки використання коштів, що залучаються із державного та місцевих бюджетів для виконання ремонтних робіт доріг державного значення, провів її засідання.

У роботі комісії взяли участь голова обласної ради Олександр Вельбівець, депутат обласної ради, заступник голови облдержадміністрації Костянтин Омаргалієв, начальник управління транспорту, дорожнього господарства та оборонно-промислового комплексу облдержадміністрації Сергій Чубань.

У порядку денному значилося чотири питання. Спочатку розглянули організаційні, а саме: депутата обласної ради Івана Далібожака обрали заступником, а депутата обласної ради Ірину Бачинську – секретарем цієї комісії.Тимчасова контрольна комісія обласної ради заслухала звіт про використання коштів, що залучаються на ремонти доріг

Потім члени комісії заслухали звіт начальника Служби автомобільних доріг в Черкаській області Владислава Демиденка про використання коштів на ремонтні роботи дорожнього полотна за 2016 і 2017 роки.

У ході розгляду було обговорено ситуацію не лише на ділянках доріг Київ – Знам’янка (територією Смілянського і Кам’янського районів), а й ведення робіт з ремонтом мосту через р. Дніпро на дамбі тощо.

Окрім того, йшлося про проблеми, що виникають із проведенням тендерів.Тимчасова контрольна комісія обласної ради заслухала звіт про використання коштів, що залучаються на ремонти доріг

Увагу членів тимчасової контрольної комісії привернула ситуація з облаштуванням вагових пунктів контролю за багатотоннажними автомобілями, які потім руйнують наші шляхи.

Предметом обговорення на засіданні стало питання щодо передачі доріг державного значення в підпорядкування місцевим органам влади з 1 січня 2018 року.

На завершення було обговорено наступний план роботи тимчасової контрольної комісії. Проведення нового засідання заплановано на 8 грудня 2017 року.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/5146-timchasova-kontrolna-komsia-oblasnoii-radi-zasluhala-zvt-pro-vikoristannia-koshtv-scho