Представлено нового керівника Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф

06 грудня 2017, 19:12
Представлено нового керівника Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф6 грудня 2017 року керівництво області – голова обласної ради Олександр Вельбівець і голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко представили колективу комунальної установи «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради» нового керівника.

Нагадаємо, що за результатами проведеного конкурсу, директором Центру, відповідно до рішення сесії обласної ради від 28 листопада, призначено Ігоря Фесуна та укладено із ним контракт строком на 5 років.

Привітати нового керівника також прийшли начальник управління охорони здоров’я ОДА Михайло Лобас, ректор Черкаської медичної академії Інна Губенко, головний лікар обласного онкологічного диспансеру Віктор Парамонов, працівники Центру та керівники станцій і підстанцій швидкої медичної допомоги області.Представлено нового керівника Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф

– Наше спільне завдання, що ставить перед нами час і започатковані зміни в системі охорони здоров’я загалом та роботі Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф зокрема, це – налагодження продуктивного і зрозумілого діалогу із бюджетами усіх рівнів. На сьогодні саме бюджети нижчого рівня «отримують» фінансові переваги, як результат фінансової децентралізації в країні. Тож маємо переконати місцеві ради про необхідність спільно акумулювати потрібні ресурси і на забезпечення автопарку, і на діяльність станцій та бригад швидкої медичної допомоги, і Центру в цілому як установи, що працює не лише на обласний центр, а забезпечує послугами першої медичної допомоги кожен населений пункт області, – відзначив Олександр Вельбівець.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/5161-predstavleno-novogo-kervnika-oblasnogo-centru-ekstrenoii-medichnoii-dopomogi-ta-medicini