Депутати Шполянської районної ради на сесії внесли зміни до районного бюджету

08 грудня 2017, 17:43
Депутати Шполянської районної ради на сесії внесли зміни до районного бюджету8 грудня 2017 року голова районної ради Олександр Кузуб провів позачергову 20 сесію районної ради.

В її роботі взяли участь керівники управлінь і відділів райдержадміністрації, підприємств, установ і організацій та представники засобів масової інформації.

На початку Олександр Кузуб з нагоди Дня місцевого самоврядування вручив Грамоту Шполянської районної ради депутату районної ради Василю Варенику.Депутати Шполянської районної ради на сесії внесли зміни до районного бюджету

Після цього депутати перейшли до розгляду питань порядку денного і першим питанням розглянули зміни до районного бюджету.

Потім вони затвердили технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельних ділянок СПОП \"Відродження\" та затвердили технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для рибогосподарських потреб.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/5171-deputati-shpolianskoii-rayonnoii-radi-na-sesii-vnesli-zmni-do-rayonnogo-biudzhetu